Am uitat parola
Nordinova pe Facebook
Newsletter
Știri
28.09.2017 20:02
09.08.2017 10:57
14.11.2016 14:33
11.12.2015 15:41
21.05.2015 9:15
30.04.2015 11:05
27.06.2014 11:27
18.06.2014 14:54
14.04.2014 11:20
03.03.2014 13:12
24.07.2013 14:26
24.07.2013 10:06
Certificat
Compari, ghidul tau autentic de shopping

Condiții de cumpărare

TERMENI SI CONDITII

- valabile pentru achizitionarea produselor de pe site-ul www.nordinova.ro -

Cap.I. INFORMATII GENERALE

www.nordinova.ro  este reprezentata prin S.C. NORDINOVA S.R.L., cu sediul social in loc. ORADEA, Calea Borsului, nr.2A, jud.Bihor, avand numarul de inmatriculare la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bihor J05/1118/2009, Cod de inregistrare fiscala RO 26011674, cu cont bancar deschis la Banca Unicredit Tiriac Oradea, având cod IBAN RO28BACX0000000864170000, telefon: 0745.323.349, email: office@nordinova.ro.

Pe pagina www.nordinova.ro poate face comanda orice persoana fizica sau juridica, care solicita expres acest lucru, prin intermediul  unei comenzi online.

Cap.II.  INTRODUCERE

Prezentul document defineste termenii si conditiile in care www.nordinova.ro este de acord sa furnizeze produse si servicii clientilor sai. Prezentul document reprezinta un acord intre www.nordinova.ro si clientii sai, astfel incat utilizarea serviciilor oferite de www.nordinova.ro  presupune acceptarea si conformarea la prezentii termeni si conditii de utilizare.www.nordinova.ro isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentului document. Acest lucru insa nu constituie motiv intemeiat pentru incetare relatiilor de colaborare de catre client si nici pentru refuzarea platii serviciilor si produselor solicitate.

Cap.III.  PROCEDURA DE COMANDA

Orice comanda se va face on line, pe www.nordinova.ro. Clientii se obliga sa introduca in formular datele complete, corecte si conforme cu realitatea.

www.nordinova.ro nu este responsabil si nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre client a unor informatii incorecte sau incomplete.

Dupa finalizarea comenzii, clientul va primi o factura proforma, la adresa de email introdusa in formular. Factura proforma contine toate informatiile legate de comanda facuta. Factura proforma nu are valoare contabila.

Cap.IV.  MODALITATI DE PLATA

Toate preturile, facturile si platile – sunt exprimate in RON. Preturile afisate pe acest site in orice alta moneda, sunt doar orientative.

Toate preturile afisate pe www.nordinova.ro contin TVA de 19%.

Comanda se achita in avans, prin transfer bancar, in baza facturii proforme.

Contul in care se va face plata este : RO28BACX0000000864170000,, deschis la Banca Unicredit Tiriac Oradea. Dupa efectuarea platii, clientii sunt rugati sa trimita dova platii la adresa de email : office@nordinova.ro

Clientul este de acord sa achite contravaloarea comenzii in avans, inainte de livrarea produselor.

Facturile fiscale se trimit pe adresa de email a clientului si prin posta, la adresa mentionata pe formularul de comanda.

Cap.V.  CONDITII DE LIVRARE

Termenul de livrare al produsului este de 7-10 zile lucratoare, de la plasarea unei comenzi ferme. Comanda este considerata ferma din momentul achitarii facturii proforme. Dovada achitarii o reprezinta ordinul de plata trimis de client la adresa de email office@nordinova.ro

Costul  transportului pana la destinatie nu este inclus in pretul produselor si este suportat de cumparator.

Valoarea transportului va fi comunicata clientului dupa plasarea comenzii si va fi inclusa in factura proforma.

Costul montajului nu este inclus in pretul produselor si este asigurat de cumparator. In cazul in care se doreste si montajul produselor, acest lucru trebuie mentionat in mod expres. La solicitarea clientului, www.nordinova.ro poate oferii solutii de montaj, cu un cost aditional.

Livrarea produselor se face la adresa mentionata de catre client in formularul de comanda sau prin comanda scrisa la adresa office@nordinova.ro . Destinatia poate fi orice localitate de pe teritoriul Romaniei. Semnatura de primire a coletelor o poate face orice persoana cu domiciliul in locatia stabilita ca adresa de livrare.

Cap.VI. MODIFICAREA SAU ANULAREA COMENZILOR

Modificarea unei comenzi certe se poate face numai prin cerere scrisa, trimisa pe adresa office@nordinova.ro.  Acceptarea modificarilor solicitate nu este garantata. Modificarea este acceptata doar daca solicitarea se face in timp util, daca produsele nu au fost deja expediate sau pregatite de livrare. Raspunsul la solicitarea de modificare se va trimite prin email, la adresa mentionata de client in formularul de comanda.

Anularea unei comenzi certe se poate face numai prin cerere scrisa, trimisa pe adresa office@nordinova.ro.  Anularea comenzii  nu este garantata. Anularea este acceptata doar daca solicitarea se face in timp util, daca produsele nu au fost deja expediate sau pregatite de livrare. Raspunsul la solicitarea de anulare se va trimite prin email, la adresa mentionata de client in formularul de comanda.

Cap.VII. RECLAMATII

Semnatura de primire din partea destinatarului / beneficiarului serviciului sau produsului livrat, se considera ca acceptare a calitatii si livrarii in bune conditii a produsului, si nu lasa loc reclamatiilor ulterioare privitoare la calitatea sau nelivrarea completa a produsului.

In cazul in care produsele nu sunt livrate sau sunt livrate incomplet, sau in cazul oricaror nemultumiri, clientul trebuie sa trimita o cerere scrisa pe adresa office@nordinova.ro, in care sa descrie situatia aparuta. De asemenea, ne poate contacta la numarul de telefon 0745 323349.

Cap.VIII.  OBLIGATIILE CLIENTULUI

Clientul este responsabil de corectitudinea datelor personale de pe formularul de comanda. Totodata, in cazul in care este necesar, clientul are obligatia de a actualiza, completa sau modifica aceste date.

 

Clientul este responsabil pentru mentinerea in conditii de securitate a parolelor si informatiilor importante pentru contul sau.

 

Clientul are obligatia de a achita contravaloarea produselor si serviciilor comandate de pe www.nordinova.ro.

Cap.IX.  OBLIGATIILE VANZATORULUI

Vanzatorul are urmatoarele obligatii :

- sa livreze in termenul stabilit produsele comandate

- sa ofere cumparatorului toate actele necesare

Cap.X.  PERIOADA DE GARANTIE

Vanzatorul garanteaza cumparatorul ca produsele furnizate  sunt noi, nefolosite si nu vor avea nici un defect ca urmare a materialelor din care sunt confectionate sau manoperei de instalare.

Perioada de garantie acordata este de 12 luni  de la momentul livrarii (Pentru sisteme de incalzire electrice ADAX termenul de garantie este 5 ani de zile). Garantia include defectele de fabricare ale produselor. Garantia nu include uzura prin folosire, nici distrugerile intentionate ( acte de vandalism )

Cap.XI.  FORTA MAJORA

Forta majora este constatata de o autoritate competenta. Forta majora exonereaza partile contractante de indeplinirea obligatiilor asumate prin prezentul contract, pe toata perioada in care aceasta actioneaza.

Partea care invoca forta majora are obligatia de notificare a celeilalte parti, imediat si in mod complet, si de a lua orice masuri in vederea limitarii consecintelor.

Cap.X.  LITIGII

Eventualele litigii in legatura cu derularea contractului,vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, solutionarea se va face prin instanta judecatoreasca competenta de pe teritoriul Municipiului Oradea.

Cap.XI.  DISPOZITII FINALE

www.nordinova.ro este singura in masura sa decida ce anume reprezinta o incalcare a termenilor si conditiilor de mai sus. Nerespectarea acestor termeni si conditii de catre un client, da dreptul www.nordinova.ro sa suspende sau sa dezactiveze contul aestuia.

 

Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatrea temporara a serverelor, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor.

Garantam confidentialitatea tuturor datelor clientilor nostri. De asemenea, garantam utilizarea acestora exclusiv pentru onorarea comenzilor sau cererilor venite din partea clientilor.

Pentru orice informatii, va rugam sa ne contactactati la 0745 323349 sau office@nordinova.ro.

http://www.anpc.gov.ro/

CAP.XII. RETRAGERE

În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului. De aceea, noile standarde TRUSTED.ro includ de acum standardul 12, care prevede dreptul de retragere:

Informarea consumatorilor cu privire la condițiile de exercitare a dreptului de retragere și punerea la dispoziție, conform legii, a modelului de formular de retragere. TRUSTED.ro pune la  dispoziție un model de retragere și informațiile esențiale pentru consumatori.

În acest sens, am creat un model de formular de retragere, pe care vi-l oferim aici:

https://www.trusted.ro/wp-content/uploads/2014/10/model-retragere-trusted.pdf

https://www.trusted.ro/wp-content/uploads/2014/10/model-retragere-trusted.doc

Structura magazinelor din sistemul UnasShop oferă pentru cumpărători o posibilitate comodă şi rapidă de orientare. Cu ajutorul punctelor de meniu puteţi naviga uşor pe pagină.

Produsele magazinului le găsiţi sub meniul "Produse". Mai întâi sunt afişate categoriile din magazin. Dacă intraţi într-o categorie, care conţine produse, atunci puteţi examina descrierea scurtă a produsului, preţu, caracteristicile, etc ... Apăsând simbolul coş adăugaţi produsul în coş. Dacă produsele dintr-o categorie nu încap pe o pagină, atunci puteţi răsfoi cu ajutorul numerelor deasupra şi dedsubtul produselor.

În categoria "Promoţii" găsiţi toate produsele cu reducere din magazin. La fiecare produs este afişat începutul şi sfărşitul reducerii, sau începutul şi limita stocului. Sub meniul "Mai mult, mai ieftin" sunt produsele, pentru care magazinul oferă reducere dacă comandaţi mai multe bucăţi. În categoria "Noutăţi" apar produsele noi pe piaţă din oferta magazinului.

Dacă vreţi mai multe informaţii despre un produs, atunci faceţi click pe imagine sau pe numele produsului. Astfel ajungeţi la pagina "Detalii produs", unde găsiţi informaţii detaliate despre produsul respectiv.

În magazin aveţi posibilitatea şi de a căuta. În cazul căutării simple trebuie să introduceţi numai cuvântul căutat, şi dacă există produs care îndeplineşte căutarea, atunci va fi afişat de către sistem. Pentru căutare complexă apăsaţi meniul "Căutare avansată", şi acolo pe lângă cuvântul căutat puteţi specifica categoria şi proprietatea, unde să caute sistemul. Rezultatul căutării, afişarea este asemănător cu meniul "Produse". La fel aveţi posibilitate de răsfoire şi de a vizualiza caracteristicile detaliate a produsului.

Sub meniul "Informaţii" găsiţi informaţiile mai importante legat de magazin, cum este de ex. contactul, modalităţi de plată şi livrare, reduceri, şi tot aici puteţi scrie e-mail pentru administrator.

Conţinutul coşului poate fi verificat şi cu ajutorul meniului "Coş". Aici puteţi executa modificarea cantităţii produselor adăugate în coş, sau ştergerea acestora. Aveţi posibilitatea şi de a goli coşul cu ajutorul butonului "Goleşte coş". Dacă v-aţi decis lângă comandă, atunci apăsaţi butonul "Comandare".

Înainte de depunerea comenzii trebuie să vă autentificaţi, care este posibil numai după înregistrare. Înregistrarea o găsiţi sub meniul "Înregistrare". Aici trebuie să introduceţi datele necesare pentru îndeplinirea comenzii. Clientul înregistrat va fi identificat după adresa e-mail, adică fiecare adresă poate fi înregistrată de o singură dată. Înregistrarea nu reprezintă nici o obligaţie!

Dacă sunteţi cumpărător înregistrat, şi aţi uitat parola, atunci folosiţi amintitorul de parolă. Aici trebuie să introduceţi adresa e-mail înregistrată şi veţi primi parola prin e-mail.

Intrarea se face prin fereastra "Autentificare". Aici introduceţi e-mailul înregistrat şi parola, apoi apăsaţi butonul intrare. În cazul intrării reuşite, în fereastra aceasta va fi afişată e-mailul Dvs. înregistrat şi butonul ieşire, cu care puteţi părăsi magazinul. După intrare apare meniul "Modificarea datelor", unde puteţi modifica datele introduse la înregistrare.

Dacă pe pagina coş apăsaţi butonul comandare, şi sunteţi autentificaţi, atunci ajungeţi la pagina "Modalităţi de livrare şi plată", unde alegeţi modalitatea de livrare şi plată corespunzătoare pentru Dvs. Dacă aveţi bani pe contul virtual, sau aveţi cupon de reducere sau de promoţie, atunci le puteţi folosi pentru scăderea sumei comenzii. Dacă aţi terminat, apăsaţi butonul înainte. După aceea apar toate datele a comenzii, pe care trebuie să-l verificaţi. Dacă este totul în ordine, atunci puteţi finaliza comanda apăsând butonul "Comand". Dacă aţi ales modalitatea de plată cu card bancar, atunci după trimiterea comenzii puteţi achita suma cu ajutorul butonului "Plata". Dacă nu doriţi plata cu card bancar, apăsaţi butonul "Alt mod de plată".

Puteţi urmări comanda până la finalizarea acesteia sub meniul "Pagini personale". Aici găsiţi numărul şi suma tuturor comenzilor de până acum, care au fost făcute de Dvs. Fiecare comandă este identificat cu un număr, apăsând acesta puteţi vizualiza datele detaliate a comenzii. Aveţi mai multe posibilităţi: le puteţi imprima, le puteţi încărca coşul cu conţinutul comenzii, sau în cazul modalităţii de plată cu card bancar aici puteţi achita factura, sau puteţi să alegeţi o altă modalitate de plată. Dacă aveţi reducere, tot aici puteţi vizualiza apăsând eticheta "Reduceri".
DRAGI CLIENTI!

Comenzile efectuate pe nordinova.ro dupa ora 14:00 vor fi prelucrate/livrate incepand cu urmatoarea zi de lucru.

Multumim pentru intelegere si va asteptam!

Echipa Nordinova