TURN KATI

TURN KATI
TURN KATI
TURN KATI
TURN KATI
TURN KATI
TURN KATI
TURN KATI
TURN KATI

Caracteristicile produsului:

Acest joc multifuncțional este recomandat pentru locurile de joacă aflate în spații publice și grădinițe, pentru copii între vârsta de 3-10 ani.

Componentele acestui joc sunt 3 module: într-o parte este prevăzut cu un tobogan lung de 2,5 m cu șezătoare din poliesteri armați cu fibră de sticlă; turnul este accesibil din două părți: dintr-o parte accesul se face cu ajutorul unei rampe cu mai multe trepte iar pe cealaltă parte printr-o cățărătoare din plasă cu frânghie de oțel. La baza acestui turn, este amplasat un joc amibă de dezvoltare a aptitudinilor de logică.

Piese din lemn

Sunt fabricate din brad borovi de calitatea I, lipit contrapoziționat iar rampa și părțile laterale sunt fabricate din placaj stratificat impermeabil și antiderapant.

Întreținerea suprafeței

Substanțele utilizate în procesul de tratare al lemnului sunt ecologice, asigură un strat exterior durabil, fiind rezistente radiațiilor UV și nu conțin materiale toxice.

Fixarea elementelor de structură

Elementele de structură mult solicitate sunt fixate prin înșurubare prin utilizarea șuruburilor cu cap hexagonal. Aceste șuruburi sunt prevăzute, acolo unde acestea ies din planul suprafeței, cu capac de protecție rezistent UV,  fabricat din polietilenă. În alte locuri aplicăm filet metric cu cap plat.

Rampa și cățărătoarea

Elementele metalice care alcătuiesc rampa și cățărătoarea, respectiv părțile componente de plastic asigură o priză bună, excluzând înțepenirea degetelor ori a capului.

Joc amibă OXO: 9 cilindri colorați, cu model.

Tobogan din poliesteri armați cu fibră de sticlă


Complexul are certificat TÜV.
Disponibilitate: confecționat în termen de 4-5 săptămâni.

Informație importantă: Materialul lemnos este un material viu, care este în contact permanent și direct cu schimbările de temperatură, cu umezeală, respectiv cu razele solare. Datorită contactului permanent cu condițiile meteo din exterior, pot apare unele crăpături, fiind un fenomen natural. Acest lucru nu afectează în nici un fel durata de viață a produselor.

14 649 RON
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Vârsta utilizatorilor 3-10 ani
Dimensiune (lățime x lungime) 290 x 315 cm
Înălţime 250 cm
Înălţime platformă 90 cm
Zona de siguranță: 590 x665 cm, 40 mp
Greutate: 350kg
Asamblare
Prima fază a fixării cadrului este betonarea picioarelor-suport metalice colorate. Între partea fabricată din lemn și sol trebuie să asigurăm o distanță de 5 cm, evitând astfel ca la contactul cu solul lemnul să absoarbă umiditatea. Cu ocazia betonării picioarelor-suport, lăsăm liberă o porțiune de 20 cm față de nivelul solului (și 25 cm față de partea din lemn) iar după comprimarea betonului vom crea suprafața de amortizare.
Dimensiuni butuci de beton: 40x40x50 cm

Produse similare
Info produs
Producator
JATEKNAP.HU
Numar articol
HA-2120
Recenzii
Creare magazin online
cauti.ro shoogle.ro allshops.ro shopmania.ro compara-pret.ro bizoo.ro smartbuy.ro price.ro