VAPOR

VAPOR

Vapor
Aceste locuri de joaca sunt proiectate pentru transformarea oricarui parc sau spatiu diponibil intr-un teren de joaca unic si aventuros.
Componentele sunt rezistente la intemperii. Echipamentele se instaleaza usor.
In principal este recomandat pentru gradinite sau pentru locurile de joaca de uz public si este alcatuit din doua parti principale. Impreuna cu o varietate de functii si instrumente, alcatuie un complex de joaca care ofera o experienta creativa pentru dezvoltarea motorica a copiilor.
Sub platforma de 65cm a vaporului este amplasat un tunel care ofera posibilitatea de ascundere si de catarare. Binoclul amplasat pe turn ofera un alt experiment de joaca, aici este montat si toboganul din metal inoxidabil. Prin tunelul special din coarda ajungem in prora vaporului si copii pot explora in continuare mergand spre nivelul solului prin rampa sau prin peretele de catarare.
Cei curajosi pot incerca coarda speciala din fata vaporului.

Produsul este conform cerințelor EN 1176
Complexul are certificat TÜV.
Disponibilitate: in termen de 4-5 saptamani.

Informație importantă: Materialul lemnos este un material viu, care este în contact permanent și direct cu schimbările de temperatură, cu umezeală, respectiv cu razele solare. Datorită contactului permanent cu condițiile meteo din exterior, pot apare unele crăpături, fiind un fenomen natural. Acest lucru nu afectează în nici un fel durata de viață a produselor.

16 597 RON
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Dimensiuni:

Greutate: 330 Kg
Lungime: 5500 mm
Latime: 2000 mm
Inaltime: 2000 mm

Zona de siguranta: 9000*5100 mm 46m2

Inaltime platforma: 650 mm
Produse similare
Info produs
Producator
JATEKNAP.HU
Numar articol
NF-5000
Recenzii
Creare magazin online
cauti.ro shoogle.ro allshops.ro shopmania.ro compara-pret.ro bizoo.ro smartbuy.ro price.ro