ADAX VP 1110 KET

ADAX VP 1110 KET
ADAX VP 1110 KET
ADAX VP 1110 KET
ADAX VP 1110 KET
ADAX VP 1110 KET
ADAX VP 1110 KET

DISPONIBIL 1 BUC.!!!

PRODUS TESTAT IN SHOWROOM

 

ADAX VP11 este alegerea ideala pentru cei care cauta o solutie de incalzire eficienta economic si care ocupa un spatiu mic. Datorita inaltimii mai mari si a lungimii mai mici, convectorul VP 11 incape lejer si pe portiuni mai inguste de perete.
Seria Adax VP 11 KET are inaltimea de 42 cm si se gaseste in 7 trepte de putere (de la 500 la 2500 W), pe culoarea alba si are termostat incorporat programabil.
Datorita izolatiei duble (izolatie: clasa 2.), seria VP11 poate fi folosit in siguranta si in locuinte unde instalatia electrica este mai veche.
Panoul ADAX VP11 incalzeste aerul din incapere pe baza de convectie. Convectorul lucreaza cel mai eficient daca este montat sub geam, la o distanta de 5-10 cm fata de podea. In acest caz, se formeaza o „perdea de caldura” intre geamul rece si aerul incalzit din camera, ceea ce asigura o temperatura uniforma in incapere, la temperatura setata in prealabil la termostat.
Panoul ADAX nu lucreaza cu filament clasic, ci cu un element de incalzire special, care incalzeste la o temperatura mult mai joasa decat un filament obisnuit si din aceasta cauza foloseste mai putin curent.
Multumita preciziei controlului electronic, dupa atingerea temperaturii dorite, consumul orar kWh, va fi in general, corespunzător unei treimi din capacitatea de încălzire. Desigur asta nu inseamna ca panoul nu va folosi maximul de energie conform capacitatii sale, ci ca termostatul electronic, care masoara temperatura incaperii, va porni iar convectorul doar daca temperatura din camera scade sub temperatura setata.

La montarea pe perete trebuie sa fim atenti, ca butonul de reglare a temperaturii totdeauna sa fie in partea dreapta a panoului.

Poate fi acționat de la tensiunea de rețea convențională de 230 V.

Funcționarea economică este garantată la o înălțime maximă a tavanului de 3 m.

Produsul are garantie completa de 5 ani.

In cazul in care, instalatia electrica permite legarea directa a cablului in doza de legatura din perete, se poate scurta, taia cablul, fara ca sa-si piarda garantia!

741 RON
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere

PUTERE INSTALATA - 1000 W
SPATIU AERIAN INCALZIT - 29 m³
SUPRAFATA DE BAZA INCALZITA - 11 m2
CONSUM DE ENERGIE (A) - 4,4 A
CLASA DE PROTECTIE - IP 24
INALTIMEA - 420 mm
LUNGIMEA - 540 mm
CONTROL - TERMOSTAT PROGRAMABIL
LOC DE FOLOSINTA - IN INTERIOR
LOC DE MONTAJ - PE PERETE
PRINCIPIU DE FUNCTIONARE - PRIN CONVECTIE
CULOARE - ALB

Înainte de prima utilizare, conectaţi aparatul la sursa de alimentare cu curent, pentru a elimina eventualele reziduuri de materii grase, ulei sau grăsimi din procesul de producţie, acestea putând cauza mirosuri neplăcute, fum, ceea ce este un fenomen normal. Apoi aerisiţi bine camera.
După finalizarea acestei operaţiuni simple, aparatul este pregătit pentru prima utilizare.

Produse similare
Info produs
Numar articol
646510
Recenzii
Creare magazin online
cauti.ro shoogle.ro allshops.ro shopmania.ro compara-pret.ro bizoo.ro smartbuy.ro price.ro