ADAX VP 1215 KET

ADAX VP 1215 KET
ADAX VP 1215 KET
ADAX VP 1215 KET
ADAX VP 1215 KET
ADAX VP 1215 KET
ADAX VP 1215 KET

Caloriferul electric ADAX  VP 1215 KET incalzeste aerul din incapere pe baza de convectie. Caloriferul lucreaza cel mai eficient daca este montat sub geam, la o distanta de cca. 5-10 cm fata de podea. In acest caz, se formeaza o „perdea de caldura” intre geamul rece si aerul incalzit din camera, ceea ce asigura o temperatura uniforma in incapere, la temperatura setata in prealabil la termostat.  Convectorul functioneaza  silentios deoarece este prevazut cu un termostat electronic, nu are elemente in miscare, si lucreaza cu un randament aproape 100%!
Convectorul ADAX VP 1215 KET nu lucreaza cu filament clasic, ci cu un element de incalzire special, care se incalzeste la o temperatura mult mai joasa (cca 120 °C), decat un filament obisnuit si din aceasta cauza foloseste mai putin curent. Acest filament nu emite radiatii daunatoare corpului uman, iar suprafata convectorului nu se incalzeste la mai mult  de   60 °C !   

Temperatura de reglare 5-35°C. Este prevazut cu protectie impotriva supraincalzirii, printr-un termostat mecanic.     

Caloriferul electric  ADAX VP 1215 KET  consuma  1500 W/ora, (1.5 kW/h ), iar  la un consum mediu de 8 ore pe zi,  consumul  zilnic va fi de  1,5 *8 = 12 kWh pe zi.                        

Multumita preciziei termostatului electronic, dupa atingerea temperaturii dorite,  consumul orar kWh, va fi in general, corespunzator unei treimi din capacitatea de incalzire – putere-. (In medie pe toata perioada de incalzire  convectorul va functiona numai  8 ore/zi , daca se alege o  putere corespunzatoare dimensiunii incaperii).    Desigur asta nu inseamna ca panoul electric nu va folosi maximul de energie  conform capacitatii sale, ci ca termostatul electronic,  care masoara temperatura incaperii, va porni iar convectorul doar daca temperatura din camera scade sub temperatura  setata.                                      

Clasa de protectie a caloriferului electric  este IP24 (rezistența la stropire, la umiditate), astfel  incat acesta poate fi instalat atat in spații obișnuite casnice,  birouri, case de vacante, cabinete medicale, cat si  in spații umede precum  bucatarii, bai,  spalatorii, magazii, etc.

La montarea pe perete (cu consola din dotare) trebuie sa fim atenti, ca butonul de reglare a temperaturii totdeauna sa fie in partea dreapta a panoului. Pentru instalare nu este nevoie de specialist!

Latimea convectorului  impreuna cu consola de fixare este max. 10 cm.  Convectorul se poate fixa si pe un suport mobil  (accesoriu,  cu pret separat).

Poate fi acționat de la tensiunea de rețea convenționala  de 230 V,  si 50 Hz.

Funcționarea economica a caloriferului electric este garantata la o inațime maxima a incaperii de 3 m. 

In cazul in care, instalatia electrica permite legarea directa a cablului in doza, se poate scurta, taia cablul, fara  a-si  pierde garantia! 

Convectorul electric ADAX are garantia 5 ani si  transport gratuit in toata tara !

975 RON
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
DESCARCA DOCUMENTE
Descriere

PUTERE INSTALATA - 1500 W
SPATIU AERIAN INCALZIT - 43 m³
SUPRAFATA DE BAZA INCALZITA - 16 m2
CONSUM DE CURENT (A) - 6,5 A
CLASA DE PROTECTIE - IP 24C
INALTIMEA - 420 mm
LUNGIMEA - 755 mm
CONTROL - TERMOSTAT ELECTRONIC PROGRAMABIL
LOC DE FOLOSINTA - IN INTERIOR
LOC DE MONTAJ - PE PERETE
PRINCIPIU DE FUNCTIONARE - PRIN CONVECTIE

LUNGIME CABLU - 1,2 M
CULOARE - ALB

Înainte de prima utilizare, conectaţi aparatul la sursa de alimentare cu curent, pentru a elimina eventualele reziduuri de materii grase, ulei sau grăsimi din procesul de producţie, acestea putând cauza mirosuri neplăcute, fum, ceea ce este un fenomen normal. Apoi aerisiţi bine camera.
După finalizarea acestei operaţiuni simple, aparatul este pregătit pentru prima utilizare.

Produse similare
Info produs
TERMEN DE LIVRARE
1
Producator
ADAX
Numar articol
610027
Recenzii
DESCARCA DOCUMENTE
Creare magazin online
cauti.ro shoogle.ro allshops.ro shopmania.ro compara-pret.ro bizoo.ro smartbuy.ro price.ro plationline_ro mobilpay_ro