DALE DE CAUCIUC REFLEX FITNESS PUZZLE 1x50x50 CM

NOU
DALE DE CAUCIUC REFLEX FITNESS PUZZLE 1x50x50 CM
DALE DE CAUCIUC REFLEX FITNESS PUZZLE 1x50x50 CM
DALE DE CAUCIUC REFLEX FITNESS PUZZLE 1x50x50 CM
DALE DE CAUCIUC REFLEX FITNESS PUZZLE 1x50x50 CM
A sosit vremea antrenamentului?
Cauti o pardoseala, cu care sa poti acoperi repede o suprafata mare? Dar sa fie ceva, care sa iti protejeze articulatiile, pentru ca este flexibila, sigura, cu suprafata cauciucata antiderapanta si care sa atenueze corespunzator vibratiile sariturilor sau chiar si sunetul caderii greutatilor? Pe langa acestea doresti sa fie ceva durabil, rezistent la greutati mari si sa-l poti folosi timp indelungat?
Atunci este timpul sa incerci familia de produse ReFlex Fitness, pe care l-am dezvoltat special pentru campioni care nu accepta compromisuri, asa cum esti si tu.
Pavajul ReFlex Fitness Puzzle se poate folosi in sali de aerobic si crossfit, precum si in sali de haltere si de fitness, si oriunde este nevoie de caracteristicile de mai sus.
Principalul avantaj al Pavajelor Puzzle Rexlex Fitness este designul puzzle conectabil.
Piesele de puzzle sunt perfect conectate între ele, creând o singură suprafață uniforma atunci când sunt unite.


Vă recomandăm aceste dale de cauciuc fitness de înaltă calitate, în special pentru antrenamente cu greutăți mai mici, pentru mișcări statice și dinamice.

Multumita pretului favorabil, acest produs este accesibil nu doar pentru profesionisti, ci tot mai multi o aleg si pentru amenajarea unei sali de antenament acasa.


IN CAZUL UNEI COMENZI DE PESTE 10 MP VA ROG SA SOLICITATI OFERTA PERSONALIZATA, PE ADRESA NOASTRA DE EMAIL: office@nordinova.ro SAU sales@nordinova.ro.
37 RON
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Pavajele ReFlex Fitness Puzzle sunt confecționate din anvelope reciclate, astfel cumparand acest produs contribuiti si la protejarea mediului.
Pavajele ReFlex Fitness au certificate de calitate REACH, ceea ce garanteaza ca in timpul utilizarii lor, din acestea nu se dizolva si nu emana produse daunatoare sanatatii.
Termen de garantie: 3 ani
Pentru a obtine un rezultat cat mai bun, pavajele de cauciuc trebuie lipite pe o suprafata plana de beton cu adeziv pentru covoare de cauciuc si trebuie montat intre borduri de cauciuc sau trebuie fixat intr-o rama de lemn sau beton.
Produse similare
Info produs
Numar articol
dale_cauciuc_reflex_fitness_puzzle_1cm
Status
NOU    
Recenzii
Creare magazin online
cauti.ro shoogle.ro allshops.ro shopmania.ro compara-pret.ro bizoo.ro smartbuy.ro price.ro