DALE DE CAUCIUC REFLEX FITNESS PUZZLE 2x50x50 CM

NOU
DALE DE CAUCIUC REFLEX FITNESS PUZZLE 2x50x50 CM
DALE DE CAUCIUC REFLEX FITNESS PUZZLE 2x50x50 CM
DALE DE CAUCIUC REFLEX FITNESS PUZZLE 2x50x50 CM
DALE DE CAUCIUC REFLEX FITNESS PUZZLE 2x50x50 CM
A sosit vremea antrenamentului?
Cauti o pardoseala, cu care sa poti acoperi repede o suprafata mare? Dar sa fie ceva, care sa iti protejeze articulatiile, pentru ca este flexibila, sigura, cu suprafata cauciucata antiderapanta si care sa atenueze corespunzator vibratiile sariturilor sau chiar si sunetul caderii greutatilor? Pe langa acestea doresti sa fie ceva durabil, rezistent la greutati mari si sa-l poti folosi timp indelungat?
Atunci este timpul sa incerci familia de produse ReFlex Fitness, pe care l-am dezvoltat special pentru campioni care nu accepta compromisuri, asa cum esti si tu.
Pavajul ReFlex Fitness Puzzle se poate folosi in sali de aerobic si crossfit, precum si in sali de haltere si de fitness, si oriunde este nevoie de caracteristicile de mai sus.
Principalul avantaj al Pavajelor Puzzle Rexlex Fitness este designul puzzle conectabil.
Piesele de puzzle sunt perfect conectate între ele, creând o singură suprafață uniforma atunci când sunt unite.


Acesta este cel mai gros covor de fitness puzzle, care poate fi folosit pentru antrenament cu greutăți mai mari și pentru mișcări dinamice.

Multumita pretului favorabil, acest produs este accesibil nu doar pentru profesionisti, ci tot mai multi o aleg si pentru amenajarea unei sali de antenament acasa.


IN CAZUL UNEI COMENZI DE PESTE 10 MP VA ROG SA SOLICITATI OFERTA PERSONALIZATA, PE ADRESA NOASTRA DE EMAIL: office@nordinova.ro SAU sales@nordinova.ro.
54 RON
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere

Pavajele ReFlex Fitness Puzzle sunt confecționate din anvelope reciclate, astfel cumparand acest produs contribuiti si la protejarea mediului.
Pavajele ReFlex Fitness au certificate de calitate REACH, ceea ce garanteaza ca in timpul utilizarii lor, din acestea nu se dizolva si nu emana produse daunatoare sanatatii.
Termen de garantie: 3 ani

Greutate: 5,1kg/buc
Pentru a obtine un rezultat cat mai bun, pavajele de cauciuc trebuie lipite pe o suprafata plana de beton cu adeziv pentru covoare de cauciuc si trebuie montat intre borduri de cauciuc sau trebuie fixat intr-o rama de lemn sau beton.
Produsul " Pavaj de cauciuc ReFlex fitness puzzle negru/mix 2,0x50x50 cm " este fabricat in Ungaria la fabrica de dale de cauciuc NADLAND SRL.

Produse similare
Info produs
Numar articol
dale_cauciuc_reflex_fitness_puzzle_2cm
Status
NOU    
Recenzii
Creare magazin online
cauti.ro shoogle.ro allshops.ro shopmania.ro compara-pret.ro bizoo.ro smartbuy.ro price.ro