Am uitat parola
Nordinova pe Facebook
Newsletter
Știri
09.11.2018 16:58
22.03.2018 16:07
28.09.2017 20:02
09.08.2017 10:57
14.11.2016 14:33
11.12.2015 15:41
Certificat
Compari, ghidul tau autentic de shopping

Produse


Comfort Heat 16,5 m2 CTAE 160, 2600W
Comfort Heat 16,5 m2 CTAE 160, 2600W
Componentele incalzirii in pardoseala sunt cablurile de incalzire, sistemele de incalzire tip covor, termostatele si senzorii, respectiv accesoriile pentru montare.
Sistemul electric de incalzire in pardoseala ofera comfort termic in orice fel de incapere, fie vorba de locuinta, birou, atelier sau chiar sala de sport. Sistemul de incalzire in pardoseala poate fi utilizat ca incalzire independenta sau ca si incalzire auxiliara.
Puteti alege din numeroasele modele de termostate electronice, care ofera posibilitatea controlarii sistemului de incalzire.
Aceste termostate sunt dotate cu senzor de podea sau de camera, ori in unele situatii cu combinatia celor doua tipuri de senzor, fel in care ofera controlul exact a temperaturii dorite.
Folosirea senzorilor de camera sunt indicate in situatia in care incalzirea in pardoseala este singura sursa de caldura in incapere.
Senzorul de podea este insa recomandat in situatia in care, incalzirea in pardoseala este doar o sursa auxiliara de incalzire, deoarece astfel se poate asigura temperatura placuta a pardoselii
Corecta alegere a termostatului este important nu doar din punctul de vedere a confortului termic ci si din punctul de vedere a folosintei economice a sistemului de incalzire. Astfel, de exemplu, cu ajutorul termostatului programabil C510T puteti regla temperatura locatiei pe 7 zile in avans.

Sistemele de incalzire in pardoseala Comfort Heat se pot folosi la toate tipurile de pardoseala.
Sistem de incalzire tip- covor model CTAE 160 si CTAE 100

Modelele Comfort Heat CTAE 160 si CTAE 100 se produc din cabluri de incalzire cu dublu filament, cu strat de aluminiu, folie termoreflectanta, care ridica gradul eficientei termice si reduce pierderea termica.

Este un produs nepolunant si nu contine materiale periculoase. Sistemele de incalzire tip- covor se pot monta in cazul oricarei model de pardoseala. Produsul se pune direct in adezivul de fainata.

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ

Recenzii produs
Media recenziilor
1
Mahantesh
14.08.2014 15:37
altădată ia-ţi Nok!a din ală tip imitaţie originală made in China Este dual sim plus o mulţime de alte dotări, preţ f. cioevnabnl, etc. Alea eencă din 2007 se eencarcă numai prin miniUSB (aşa este legea la ei, probabil trec pe microUSB pentru a fi een ton cu Europa).@Croif: inclusiv Apple a fost de acord cu cererea UE de eencărcare pe microUSB, deşi produsele lor se eencarcă de la USB dar printr-un conector propriu la aparat.@Etherfast & Vlad: Un acumulator Li-ion se poate eencărca cu un curent maxim egal cu capacitatea lui, spre deosebire de vechile Ni-MH care se eencărcau cu un curent de doar 10% din capacitate. Un port USB oferă 500 mA, deci dacă de exemplu acumulatorul tău Li-ion (sau Li-pol) are 1500 mA, te poţi aştepta la un timp de eencărcare de 3 ori mai lung dece2t cel obişnuit.@ACM: ?@SilviuB: corect, eensă uneori eencărcarea USB din calculator este alternativa la a nu eencărca deloc telefonul. Iar ideea de eencărcare pe mini sau micro USB nu este ge2ndită pentru a le eencărca din calculator, ci pentru a fi compatibile eencărcătoarele eentre ele. Dacă pleci cu familia een concediu să nu fii nevoit să iei cu tine şi zece eencărcătoare pentru cele zece telefoane diferite.@Darth Glacious: Sunt două unităţi de măsură esenţiale pentru curentul electric continuu (despre asta este vorba een cazul de faţă): tensiunea (een Volţi) şi intensitatea (een Amperi). Prin eenmulţirea lor obţii puterea (een Waţi). Fiind vorba despre USB, datele stau aşa: 5V x 0,5A = 2,5W. Mai departe am răspuns deja een re2ndurile anterioare. De acord cu telefoanele Nokia, meniurile lor nu sunt ergonomice. Am avut un Nokia care nici een ruptul capului nu dorea să afişeze data şi ora intrării sms-urilor.