Deschide o fereastra catre lume!
Ca turn de joaca cu cea mai mare platforma a gamei Blue Rabbit 2.0 (1,4m x 1,6m), Pagoda ofera copiilor un spatiu gereros pentru mult joc si voie buna. Balconul integrat care poate fi folosit ca un turn de observare (post de veghe/paza ) imbunatateste considerabil valoarea jocului al acestui turn spatios. Nisipul de sub turn ofera un spatiu urias pentru saparea si construirea castelelor de nisip. Seamana cu un vechi templu chinez, aspectul unic al Pagodei este o garantie pentru orele de aventuri in aer liber.
Pagoda are doua posibilitati de intrare, una in spate (scara inclinata) si una in fata (scara verticala). Deschiderea frontala poate fi utilizata si pentru adaugarea unui modul suplimentar sau chiar adaugarea unui tobogan suplimentar, astfel marind posibilitatea de joc a copiilor.


Turnul este dotat cu 1 tobogan KBT dupa platforma solicitata.

 

Informație importantă:

Lemnul si in stare prelucrata se comporta ca o materie „vie”. La schimbarile mediului, la cresterea temperaturii, dar in special la cresterea/scaderea umiditatii aerului sau la contactul direct cu razele solare lemnul isi poate schimba oricand forma, se poate deforma. Din aceasta cauza atragem atentia clientilor, ca un loc de joaca din material lemnos debitat, se livreaza fara a fi preforat si este recomandat sa fie montat in cel mult o saptamana, pentru a se pastra calitatea lemnului si pentru a se evita deformarea lui.

 

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Creare magazin online
cauti.ro shoogle.ro allshops.ro shopmania.ro compara-pret.ro bizoo.ro smartbuy.ro price.ro