LICHIDARE DE STOC !!!
DISPONIBIL: 2 MProtectie structurala foarte rezistenta.
Covorul de cauciuc ultra rezitent a fost conceput pentru a îndeplini funcția de izolație a elementelor de construcție, a spațiilor publice, a halelor și a podelelor. Caracteristica principala consta in faptul ca odata cu montarea lui, asigura o protectie marita la presiune. Este un produs foarte rezistent si impermeabil conceput pe baza unor standarde stricte de calitate.
Produsul este inodor, fiind astfel ideal pentru a fi incorporat atat in izolatia interioara a constructiilor, cat si in cele exterioare, de exemplu: pe terase, balcoane, sub parcheta, acoperis cu verdeata sau in cazul gradinilor de pe acoperisuri.
Fiind ultra rezistent este foarte potrivit pentru constructia tunelurilor, deoarece suprafata covorului poate fi direct solicitat de masini de mare tonaj, balast sau pietris.
Pentru a obtine un rezultat cat mai bun, covorul de cauciuc trebuie lipit pe o suprafata plana de beton cu adeziv pentru covoare de cauciuc si trebuie montat intre borduri de cauciuc sau trebuie fixat intr-o rama de lemn sau beton.

TERMEN DE LIVRARE: IN 1-2 SAPTAMANI DE LA COMANDA FERMA
Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Creare magazin online
cauti.ro shoogle.ro allshops.ro shopmania.ro compara-pret.ro bizoo.ro smartbuy.ro price.ro