ADAX ECO 08 KET

ADAX ECO 08 KET
ADAX ECO 08 KET
ADAX ECO 08 KET
ADAX ECO 08 KET
ADAX ECO 08 KET
ADAX ECO 08 KET
ADAX ECO 08 KET
ADAX ECO 08 KET
ADAX ECO 08 KET
ADAX ECO 08 KET

Caloriferul electric ADAX ECO 08 KET incalzeste aerul din incapere pe baza de convectie.  Convectorul electric functioneaza cel mai eficient daca este montat sub geam, la o distanta de 6-10 cm fata de podea. In acest caz, se formeaza o „perdea de aer cald” intre geamul rece si aerul incalzit din camera, ceea ce asigura o temperatura uniforma in incapere, la temperatura setata in prealabil la termostat.  Convectorul electric functioneaza  silentios deoarece este prevazut cu un termostat electronic, nu are elemente in miscare si lucreaza cu un randament aproape 100%!
Caloriferul electric  ADAX ECO 08 KET nu lucreaza cu filament clasic, ci cu un element de incalzire special, care se incalzeste la o temperatura mult mai joasa (cca 120 °C), decat un filament obisnuit si din aceasta cauza foloseste mai putin curent. Acest filament nu emite radiatii daunatoare corpului uman, iar suprafata convectorului nu se incalzeste la mai mult  de 60 °C !   

Temperatura de reglare 5-35°C.

Este prevazut cu protectie impotriva supraincalzirii.     

Caloriferul electric  ADAX ECO 08 KET  consuma  800 W/ora, (0.80 kW/h), iar  la un consum mediu de 8 ore pe zi,  consumul  zilnic va fi de  0.8*8 = 6.40 kWh/zi.                        

Multumita preciziei termostatului electronic, dupa atingerea temperaturii dorite,  consumul orar kWh, va fi in general, corespunzator unei treimi din capacitatea de incalzire. (In medie pe toata perioada de incalzire  convectorul va functiona numai  8 ore/zi , daca se alege o  putere corespunzatoare dimensiunii incaperii).  Desigur asta nu inseamna ca nu va folosi maximul de energie  conform capacitatii sale, ci ca termostatul electronic,  care masoara temperatura incaperii, va porni iar convectorul doar daca temperatura din camera scade sub temperatura setata.                                      

Clasa de protectie a caloriferului electric  este IP24 (rezistența la stropire, umiditate), astfel  incat acesta poate fi instalat atat in spații obișnuite casnice,  birouri, case de vacante, cabinete medicale, cat si  in spații umede precum  bucatarii, bai,  spalatorii, magazii, etc.

La montarea pe perete (cu consola din dotare) trebuie sa fim atenti, ca butonul de reglare a temperaturii totdeauna sa fie in partea dreapta a panoului. Pentru instalare nu  este nevoie de specialist!

Latimea convectorului  impreuna cu consola de fixare este sub 10 cm.  Convectorul se poate fixa si pe un suport mobil tip P (accesoriu, la  pret separat).

Poate fi acționat de la tensiunea de rețea convenționala  de 230 V, 50 Hz.

Funcționarea economica este garantata la o inațime maxima a incaperii de 3 m. 

In cazul in care, instalatia electrica permite legarea directa a cablului in doza de legatura, se poate scurta, taia cablul, fara  a-si  pierde garantia! 

Convectorul electric ADAX are garantia 5 ani si transport gratuit in toata tara !

966 RON
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
DESCARCA DOCUMENTE
Descriere

PUTERE INSTALATA - 800 W
SPATIU AERIAN INCALZIT - 23 m³
SUPRAFATA DE BAZA INCALZITA - 12 m2
CONSUM DE CURENT (A) - 3,5 A
CLASA DE PROTECTIE - IP 24
INALTIMEA - 330 mm
LUNGIMEA - 674 mm
CONTROL - TERMOSTAT PROGRAMABIL MANUAL
LOC DE FOLOSINTA - IN INTERIOR, CHIAR SI IN SPATII UMEDE
LOC DE MONTAJ - PE PERETE SAU PE SUPORT MOBIL
PRINCIPIU DE FUNCTIONARE - PRIN CONVECTIE
CULOARE - ALB

Înainte de prima utilizare, conectaţi aparatul la sursa de alimentare cu curent, pentru a elimina eventualele reziduuri de materii grase, ulei sau grăsimi din procesul de producţie, acestea putând cauza mirosuri neplăcute, fum, ceea ce este un fenomen normal. Apoi aerisiţi bine camera.
După finalizarea acestei operaţiuni simple, aparatul este pregătit pentru prima utilizare.

Produse similare
Info produs
Producator
ADAX
Numar articol
692030
Recenzii
DESCARCA DOCUMENTE
Creare magazin online
cauti.ro shoogle.ro allshops.ro shopmania.ro compara-pret.ro bizoo.ro smartbuy.ro price.ro