Nordinova pe Facebook
Newsletter
Știri
28.11.2018 21:21
09.11.2018 16:58
22.03.2018 16:07
28.09.2017 20:02
09.08.2017 10:57
14.11.2016 14:33
11.12.2015 15:41
Plată cu cardul
Certificat
Compari, ghidul tau autentic de shopping

Condiții de cumpărare

TERMENI SI CONDITII

- valabile pentru achizitionarea produselor de pe site-ul www.nordinova.ro -

Cap.I. INFORMATII GENERALE

www.nordinova.ro  este reprezentata prin S.C. NORDINOVA S.R.L., cu sediul social in loc. ORADEA, Calea Borsului, nr.2A, jud.Bihor, avand numarul de inmatriculare la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bihor J05/1118/2009, Cod de inregistrare fiscala RO 26011674, cu cont bancar deschis la Banca Unicredit Tiriac Oradea, având cod IBAN RO28BACX0000000864170000, telefon: 0745.323.349, email: office@nordinova.ro.

Pe pagina www.nordinova.ro poate face comanda orice persoana fizica sau juridica, care solicita expres acest lucru, prin intermediul  unei comenzi online.

Cap.II.  INTRODUCERE

Prezentul document defineste termenii si conditiile in care www.nordinova.ro este de acord sa furnizeze produse si servicii clientilor sai. Prezentul document reprezinta un acord intre www.nordinova.ro si clientii sai, astfel incat utilizarea serviciilor oferite de www.nordinova.ro  presupune acceptarea si conformarea la prezentii termeni si conditii de utilizare.www.nordinova.ro isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentului document. Acest lucru insa nu constituie motiv intemeiat pentru incetare relatiilor de colaborare de catre client si nici pentru refuzarea platii serviciilor si produselor solicitate.

Cap.III.  PROCEDURA DE COMANDA

Orice comanda se va face on line, pe www.nordinova.ro. Clientii se obliga sa introduca in formular datele complete, corecte si conforme cu realitatea.

www.nordinova.ro nu este responsabil si nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre client a unor informatii incorecte sau incomplete.

Dupa finalizarea comenzii, clientul va primi o factura proforma, la adresa de email introdusa in formular. Factura proforma contine toate informatiile legate de comanda facuta. Factura proforma nu are valoare contabila.

Cap.IV.  MODALITATI DE PLATA

Toate preturile, facturile si platile – sunt exprimate in RON. Preturile afisate pe acest site in orice alta moneda, sunt doar orientative.

Toate preturile afisate pe www.nordinova.ro contin TVA de 19%.

Comanda se achita in avans, prin transfer bancar, in baza facturii proforme.

Contul in care se va face plata este : RO28BACX0000000864170000,, deschis la Banca Unicredit Tiriac Oradea. Dupa efectuarea platii, clientii sunt rugati sa trimita dova platii la adresa de email : office@nordinova.ro

Clientul este de acord sa achite contravaloarea comenzii in avans, inainte de livrarea produselor.

Facturile fiscale se trimit pe adresa de email a clientului si prin posta, la adresa mentionata pe formularul de comanda.

 

Metoda de plata cu cardul prin PlatiOnline

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plățile cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de client cu denumirea Nordinova.

Cap.V.  CONDITII DE LIVRARE

Termenul de livrare al produsului este de 7-10 zile lucratoare, de la plasarea unei comenzi ferme. Comanda este considerata ferma din momentul achitarii facturii proforme. Dovada achitarii o reprezinta ordinul de plata trimis de client la adresa de email office@nordinova.ro

Costul  transportului pana la destinatie nu este inclus in pretul produselor si este suportat de cumparator. Se calculeaza individual conform comenzii. Cost minim 25Ron.

Valoarea transportului va fi comunicata clientului dupa plasarea comenzii si va fi inclusa in factura proforma.

Costul montajului nu este inclus in pretul produselor si este asigurat de cumparator. In cazul in care se doreste si montajul produselor, acest lucru trebuie mentionat in mod expres. La solicitarea clientului, www.nordinova.ro poate oferii solutii de montaj, cu un cost aditional.

Livrarea produselor se face la adresa mentionata de catre client in formularul de comanda sau prin comanda scrisa la adresa office@nordinova.ro . Destinatia poate fi orice localitate de pe teritoriul Romaniei. Semnatura de primire a coletelor o poate face orice persoana cu domiciliul in locatia stabilita ca adresa de livrare.

Cap.VI. MODIFICAREA SAU ANULAREA COMENZILOR

Modificarea unei comenzi certe se poate face numai prin cerere scrisa, trimisa pe adresa office@nordinova.ro.  Acceptarea modificarilor solicitate nu este garantata. Modificarea este acceptata doar daca solicitarea se face in timp util, daca produsele nu au fost deja expediate sau pregatite de livrare. Raspunsul la solicitarea de modificare se va trimite prin email, la adresa mentionata de client in formularul de comanda.

Anularea unei comenzi certe se poate face numai prin cerere scrisa, trimisa pe adresa office@nordinova.ro.  Anularea comenzii  nu este garantata. Anularea este acceptata doar daca solicitarea se face in timp util, daca produsele nu au fost deja expediate sau pregatite de livrare. Raspunsul la solicitarea de anulare se va trimite prin email, la adresa mentionata de client in formularul de comanda.

Cap.VII. RECLAMATII

Semnatura de primire din partea destinatarului / beneficiarului serviciului sau produsului livrat, se considera ca acceptare a calitatii si livrarii in bune conditii a produsului, si nu lasa loc reclamatiilor ulterioare privitoare la calitatea sau nelivrarea completa a produsului.

In cazul in care produsele nu sunt livrate sau sunt livrate incomplet, sau in cazul oricaror nemultumiri, clientul trebuie sa trimita o cerere scrisa pe adresa office@nordinova.ro, in care sa descrie situatia aparuta. De asemenea, ne poate contacta la numarul de telefon 0745 323349.

Cap.VIII.  OBLIGATIILE CLIENTULUI

Clientul este responsabil de corectitudinea datelor personale de pe formularul de comanda. Totodata, in cazul in care este necesar, clientul are obligatia de a actualiza, completa sau modifica aceste date.

 

Clientul este responsabil pentru mentinerea in conditii de securitate a parolelor si informatiilor importante pentru contul sau.

 

Clientul are obligatia de a achita contravaloarea produselor si serviciilor comandate de pe www.nordinova.ro.

Cap.IX.  OBLIGATIILE VANZATORULUI

Vanzatorul are urmatoarele obligatii :

- sa livreze in termenul stabilit produsele comandate

- sa ofere cumparatorului toate actele necesare

Cap.X.  PERIOADA DE GARANTIE

Vanzatorul garanteaza cumparatorul ca produsele furnizate  sunt noi, nefolosite si nu vor avea nici un defect ca urmare a materialelor din care sunt confectionate sau manoperei de instalare.

Perioada de garantie acordata este de 12 luni  de la momentul livrarii (Pentru sisteme de incalzire electrice ADAX termenul de garantie este 5 ani de zile). Garantia include defectele de fabricare ale produselor. Garantia nu include uzura prin folosire, nici distrugerile intentionate ( acte de vandalism )

Cap.XI.  FORTA MAJORA

Forta majora este constatata de o autoritate competenta. Forta majora exonereaza partile contractante de indeplinirea obligatiilor asumate prin prezentul contract, pe toata perioada in care aceasta actioneaza.

Partea care invoca forta majora are obligatia de notificare a celeilalte parti, imediat si in mod complet, si de a lua orice masuri in vederea limitarii consecintelor.

Cap.X.  LITIGII

Eventualele litigii in legatura cu derularea contractului,vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, solutionarea se va face prin instanta judecatoreasca competenta de pe teritoriul Municipiului Oradea.

Cap.XI.  DISPOZITII FINALE

www.nordinova.ro este singura in masura sa decida ce anume reprezinta o incalcare a termenilor si conditiilor de mai sus. Nerespectarea acestor termeni si conditii de catre un client, da dreptul www.nordinova.ro sa suspende sau sa dezactiveze contul aestuia.

 

Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatrea temporara a serverelor, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor.

Garantam confidentialitatea tuturor datelor clientilor nostri. De asemenea, garantam utilizarea acestora exclusiv pentru onorarea comenzilor sau cererilor venite din partea clientilor.

Pentru orice informatii, va rugam sa ne contactactati la 0745 323349 sau office@nordinova.ro.

http://www.anpc.gov.ro/

CAP.XII. RETRAGERE

În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului. De aceea, noile standarde TRUSTED.ro includ de acum standardul 12, care prevede dreptul de retragere:

Informarea consumatorilor cu privire la condițiile de exercitare a dreptului de retragere și punerea la dispoziție, conform legii, a modelului de formular de retragere. TRUSTED.ro pune la  dispoziție un model de retragere și informațiile esențiale pentru consumatori.

În acest sens, am creat un model de formular de retragere, pe care vi-l oferim aici:

https://www.trusted.ro/wp-content/uploads/2014/10/model-retragere-trusted.pdf

https://www.trusted.ro/wp-content/uploads/2014/10/model-retragere-trusted.doc

 

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

CAP. XIII. POLITICA NOASTRĂ DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

INFORMARE GENERALĂ CU PRIVIRE LA POLITICA NOASTRĂ DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor și produselor SC NORDINOVA SRL Pentru noi, având în vedere relația specială cu Dvs., este deosebit de important să asigurăm protecția datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați. În aceiași măsură Confidențialitatea datelor Dvs. cu caracter personal este extrem de importantă pentru noi.

CE DATE PRELUCRĂM?

În vederea livrării bunurilor și serviciilor comandate, confirmării Comenzii, informării Dvs. privind stadiul Comenzii, oferirii de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluării bunurilor și serviciilor oferite, precum și a exercitării unor activități comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentului de cumpărare a Clienților, activități administrative și de media, sunteți de acord să ne încredințați următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de domiciliu sau de livrare, adresa de e-mail, adresa de ip, număr de telefon, parola acces cont site. Vă rugăm să nu ne furnizați alte date cu caracter personal decât cele strict necesare scopului precizat în această politică.

CARE ESTE SCOPUL ȘI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRĂRII?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimțământul Dvs. sunt și vor fi colectate și prelucrate de noi exclusiv în scopurile pe care le vom prezenta în cele ce urmează.
Menționăm faptul că prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în temeiul consimțământului Dvs. în acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor, numit în cele ce urmează Regulament/ul.
Situațiile în care SC NORDINOVA S.R.L. va colecta și prelucra datele Dvs. cu caracter personal și scopurile în vederea cărora aceste date vor fi prelucrate, sunt următoarele:

1. Înregistrare cont & newsletter pe situl www.nordinova.ro:
Colectarea datelor cu caracter personal în acest caz are scopul principal de a acorda posibilitatea creării unui cont de utilizator, prin intermediul/accesarea căruia veți avea acces la produsele achiziționate, precum și la produsele oferite gratuit. Totodată, unele din aceste date (ex. adresă e-mail, număr telefon) sunt necesare pentru o bună comunicare între societatea noastră și Dvs., în calitate de client, precum și pentru transmiterea către Dvs. a ofertelor promoționale, în mod ocazional.
De asemenea, în timpul utilizării platformei www.scufita-rosie.ro, sunt colectate de către societatea noastră date referitoare la istoricul de căutărilor Dvs., respectiv: articole citite, produse audio-video vizualizate etc. Totodată, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastră de la diverși furnizori de servicii de analize și statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate.
Toate aceste informații colectate au ca scop exclusiv, să optimizăm și îmbunătățim funcționarea platformei noastre, astfel încât să vă oferim o experiență cât mai plăcută cu ocazia utilizării acesteia.

3. Abonare la Newsletter;
Scopul de prelucrare datelor cu caracter personal în acest caz este acela de a vă informa despre produsele noastre și evenimentele organizate de noi și de marketing direct și publicitate;

CINE ARE ACCES LA DATELE DVS.?

Vă aducem la cunoștință că, pentru funcționarea eficientă a platformei, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mențiunea expresă că vom apela doar la persoane împuternicite care oferă garanţii suficiente pentru punerea în aplicare a unor măsuri tehnice şi organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să respecte cerinţele prevăzute în Regulament şi să asigure protecţia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colaborăm cu furnizorii mai sus menționați și datele cu caracter personal transferate acestora sunt următoarele:

 • 1. Servicii SMTP (comunicare email) - adresa de e-mail;
 • 2. Servicii newsletter - adresa de e-mail, nume, prenume, număr de telefon;
 • 3. Servicii de facturare - nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
 • 4. Servicii de curierat/poștă - nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
 • 5. Servicii de trimite SMS - numărul de telefon;
 • 6. Servicii de procesare plăți online - nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
 • 7. Servicii de comentarii - nume, prenume, e-mail;
 • 8. Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresă, cnp;
 • 9. Servicii juridice – nume, prenume, adresă, cnp;

CÂT TIMP SUNT STOCATE DATELE DVS.?

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derulării relațiilor contractuale cu Dvs., precum și ulterior, pentru o durată rezonabilă, care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripție.

Securitatea procesarii
Datele personale vor fi prelucrate/procesate  in mod sigur si se vor aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a le proteja impotriva distrugerii ori pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.
Întrebari legate de securitatea datelor personale pot fi trimise la office@nordinova.ro.

Drepturile persoanelor vizate

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

 • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Nordinova, conform celor descrise în prezentul document;
 • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Nordinova cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare;
 • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține rectificarea de către Nordinova a datelor inexacte, precum și completarea datelor incomplete;
 • dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege. Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Nordinova să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;
 • începând din 25 mai 2018, dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
 • începând din 25 mai 2018, dreptul la portabilitatea datelor, respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și dreptul ca aceste date să fie transmise de către Nordinova către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
 • dreptul la opoziție - în ceea ce privește activitățile de prelucrare efectuate pentru scopuri de marketing direct, inclusiv activitățile de profilare, dreptul de opoziție se poate exercita în orice moment, prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate;
 • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Utilizarea modulelor de tip cookie-uri

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Cookie-urile sunt mici fişiere de text ce pot fi utilizate de către site-urile web pentru a face utilizarea lor mai eficientă.

Legea stipulează că putem stoca cookie-uri pe dispozitivul dvs., în cazul în care ele sunt strict necesare pentru operarea acestui site. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dvs.

Acest site utilizează diferite tipuri de cookie-uri. Unele cookie-uri sunt plasate de către servicii părţi terţe care apar pe paginile noastre.

Cookie-urile necesare ajută la a face un site utilizabil prin activarea funcţiilor de bază, precum navigarea în pagină şi accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate funcţiona corespunzător fără aceste cookie-uri.

Cookie-urile sunt utilizate în scopul de analiză a traficului şi/sau a performanţelor din site-ul monitorizat şi accesat de către vizitator.

În scopul analizei traficului şi performanţelor site-ului, utilizăm instrumente de analiză oferite de Google – Analytics, - instrumente care stochează informaţii referitoare la paginile accesate, durata vizitei în site, modul/dispozitivul de accesare a site-ului, locaţia – la nivel de localitate etc.

 

CUM AVEȚI ACCES LA DATELE DVS.?

Pentru orice întrebări sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis, inclusiv în vederea exercitării drepturilor pe care le aveți, astfel cum sunt acestea menționate în cadrul secțiunii anterioare, ne puteți contacta la sediul firmei Calea BORSULUI NR.2/A, ORADEA, 410032, BIHOR, e-mail: office@nordinova.ro, telefon: +40-745323349

SC NORDINVOA SRL vă va furniza informațiile solicitate în format electronic atunci când este posibil, cu excepția cazului în care solicitați un alt format.


Precizăm faptul că prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de SC NORDINVOA SRL, conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

 

Structura magazinelor din sistemul UnasShop oferă pentru cumpărători o posibilitate comodă şi rapidă de orientare. Cu ajutorul punctelor de meniu puteţi naviga uşor pe pagină.

Produsele magazinului le găsiţi sub meniul "Produse". Mai întâi sunt afişate categoriile din magazin. Dacă intraţi într-o categorie, care conţine produse, atunci puteţi examina descrierea scurtă a produsului, preţu, caracteristicile, etc ... Apăsând simbolul coş adăugaţi produsul în coş. Dacă produsele dintr-o categorie nu încap pe o pagină, atunci puteţi răsfoi cu ajutorul numerelor deasupra şi dedsubtul produselor.

În categoria "Promoţii" găsiţi toate produsele cu reducere din magazin. La fiecare produs este afişat începutul şi sfărşitul reducerii, sau începutul şi limita stocului. Sub meniul "Mai mult, mai ieftin" sunt produsele, pentru care magazinul oferă reducere dacă comandaţi mai multe bucăţi. În categoria "Noutăţi" apar produsele noi pe piaţă din oferta magazinului.

Dacă vreţi mai multe informaţii despre un produs, atunci faceţi click pe imagine sau pe numele produsului. Astfel ajungeţi la pagina "Detalii produs", unde găsiţi informaţii detaliate despre produsul respectiv.

În magazin aveţi posibilitatea şi de a căuta. În cazul căutării simple trebuie să introduceţi numai cuvântul căutat, şi dacă există produs care îndeplineşte căutarea, atunci va fi afişat de către sistem. Pentru căutare complexă apăsaţi meniul "Căutare avansată", şi acolo pe lângă cuvântul căutat puteţi specifica categoria şi proprietatea, unde să caute sistemul. Rezultatul căutării, afişarea este asemănător cu meniul "Produse". La fel aveţi posibilitate de răsfoire şi de a vizualiza caracteristicile detaliate a produsului.

Sub meniul "Informaţii" găsiţi informaţiile mai importante legat de magazin, cum este de ex. contactul, modalităţi de plată şi livrare, reduceri, şi tot aici puteţi scrie e-mail pentru administrator.

Conţinutul coşului poate fi verificat şi cu ajutorul meniului "Coş". Aici puteţi executa modificarea cantităţii produselor adăugate în coş, sau ştergerea acestora. Aveţi posibilitatea şi de a goli coşul cu ajutorul butonului "Goleşte coş". Dacă v-aţi decis lângă comandă, atunci apăsaţi butonul "Comandare".

Înainte de depunerea comenzii trebuie să vă autentificaţi, care este posibil numai după înregistrare. Înregistrarea o găsiţi sub meniul "Înregistrare". Aici trebuie să introduceţi datele necesare pentru îndeplinirea comenzii. Clientul înregistrat va fi identificat după adresa e-mail, adică fiecare adresă poate fi înregistrată de o singură dată. Înregistrarea nu reprezintă nici o obligaţie!

Dacă sunteţi cumpărător înregistrat, şi aţi uitat parola, atunci folosiţi amintitorul de parolă. Aici trebuie să introduceţi adresa e-mail înregistrată şi veţi primi parola prin e-mail.

Intrarea se face prin fereastra "Autentificare". Aici introduceţi e-mailul înregistrat şi parola, apoi apăsaţi butonul intrare. În cazul intrării reuşite, în fereastra aceasta va fi afişată e-mailul Dvs. înregistrat şi butonul ieşire, cu care puteţi părăsi magazinul. După intrare apare meniul "Modificarea datelor", unde puteţi modifica datele introduse la înregistrare.

Dacă pe pagina coş apăsaţi butonul comandare, şi sunteţi autentificaţi, atunci ajungeţi la pagina "Modalităţi de livrare şi plată", unde alegeţi modalitatea de livrare şi plată corespunzătoare pentru Dvs. Dacă aveţi bani pe contul virtual, sau aveţi cupon de reducere sau de promoţie, atunci le puteţi folosi pentru scăderea sumei comenzii. Dacă aţi terminat, apăsaţi butonul înainte. După aceea apar toate datele a comenzii, pe care trebuie să-l verificaţi. Dacă este totul în ordine, atunci puteţi finaliza comanda apăsând butonul "Comand". Dacă aţi ales modalitatea de plată cu card bancar, atunci după trimiterea comenzii puteţi achita suma cu ajutorul butonului "Plata". Dacă nu doriţi plata cu card bancar, apăsaţi butonul "Alt mod de plată".

Puteţi urmări comanda până la finalizarea acesteia sub meniul "Pagini personale". Aici găsiţi numărul şi suma tuturor comenzilor de până acum, care au fost făcute de Dvs. Fiecare comandă este identificat cu un număr, apăsând acesta puteţi vizualiza datele detaliate a comenzii. Aveţi mai multe posibilităţi: le puteţi imprima, le puteţi încărca coşul cu conţinutul comenzii, sau în cazul modalităţii de plată cu card bancar aici puteţi achita factura, sau puteţi să alegeţi o altă modalitate de plată. Dacă aveţi reducere, tot aici puteţi vizualiza apăsând eticheta "Reduceri".
DRAGI CLIENTI!

Comenzile efectuate pe nordinova.ro dupa ora 14:00 vor fi prelucrate/livrate incepand cu urmatoarea zi de lucru.

Multumim pentru intelegere si va asteptam!

Echipa Nordinova