Blog

Importanta ancorarii corecte la sol a turnurilor de joaca

Siguranta este cel mai important aspect pentru Jungle Gym si acesta este motivul pentru care echipamentele noastre pentru terenurile de joaca rezidentiale li se aplica cele mai stricte standarde de sanatate si de siguranta si sunt certificate GS. Ancorele noastre de la sol asigura aceste conditii sigure. In acest blog ne concentram asupra modalitatilor de ancorare a jocurilor si a ansamblelor din lemn, tobogane si  leagane cu ancorare sol. Analizam de ce este nevoie de aceasta ancorare, cum trebuie instalate aceste ancore, ce tipuri de ancore sunt furnizate in kitul original și unde ar trebui amplasate cel mai bine.

Informatii importante privind materialul lemnos a produselor achizitionate de la noi

Atunci cand ne amenajam gradina sau achizitionam un loc de joaca pentru copii de exterior, este important de stiut, ca materialul lemnos ce caracteristici are respectiv ce pretentii putem sa avem pe parcursul a mai multor ani de la acest material. Sunt cateva caracteristici care sunt naturale.
In continuare,enumeram cateva dintre aceste caracteristici, ca sa stim ce este normal si ce nu.

Responsabilitatea noastră “Jungle Gym” față de natură

Cherestea europeană robustă

Turnurile și modulele Jungle Gym sunt realizate din lemn robust din lemn de pin European. Este frumos, puternic, ecologic, neutru din punct de vedere al emisiilor de CO2, reciclabil și infinit de regenerabil, atâta timp cât provine din pădurile gestionate în mod durabil. Proprietățile tehnice bune, aspectul natural și durabilitatea îl fac un material de primă clasă pentru cadre de catarare, casute suspendate, turnuri cu tobogane și suporturi de leagăne.

Avantajele utilizarii aparatelor de fitness exterior BeFitt in aer liber

Echipamente de fitness exterior BeFitt au un design deosebit, sunt bine construite si rezistente. Sunt confectionate cu mare atentie si se impart in mai multe categorii, in functie de la ce tip de muschi se foloseste aparatul respectiv. Sunt asemanatoare cu aparatele de fitness din salile de sport, dar echipamentele BeFitt sunt adaptate pentru conditiile de exterior, respectand standardele de calitate in vigoare.

03.10.2019 15:39
Vajna Emi
Un panou electric cu comanda prin wireless

Convector electric cu comanda wireless. Daca as fi specialist in domeniul electronicii si as avea si o fabrica de convectoare electrice, atunci, mai mult ca probabil ca as fi fabricat de mult un asemenea panou. De ce nu, doar se pot controla chiar si culorile unui simplu bec prin acest sistem. Insa din pacate nu ma pricep, nu am nici fabrica, astfel nu am avut de ales, decat sa astept cu rabdare. Acum insa, e motiv de bucurie, exista un producator care are acest tip de convector si acest producator nu este altcineva decat chiar fabrica pe care o reprezentam,fabrica norvegiana a cunoscutei marci: ADAX.

Modalitate de amenajare a aparatelor de fitness exterior

In prezenta descriere, am adunat cateva imagini de la cateva parcuri cu aparatele de fitness exterior, pe care le-am finalizat pe parcursul activitatii noastre.

Cele mai populare 10 turnuri de joacă din 2019

Atunci când vrem să cumpărăm o jucărie pentru copilul nostru, deseori nu putem alege din mulțimea de variante oferite pe piață. Nu este altfel nici în cazul turnurilor și castelelor de joacă. Cu acest articol dorim să vă ajutăm în privința trendurilor din acest an, care sunt cele mai populare modele. Mai întâi subliniem că la întocmirea listei am constatat că mai multe jucării interesante au rămas în afara ei, de aceea înainte de a lua o decizie, merită vizualizate și celelalte produse din oferta noastră, deoarece poate astfel veți găsi cel care vi se potrivește cel mai bine.

02.10.2019 12:04
Vajna Emi
Cum să alegem un leagăn?

Cum să alegem un leagăn?

Leagănul este un accesoriu indispensabil oricărui loc de joacă în aer liber și curte, existând posibilități creative de utilizare a acestuia. Dar accentul este totdeauna pe joacă, pe distracție.

Ce criterii trebuie luate în considerare înainte de a alege un leagăn sau un suport?

Creare magazin online
cauti.ro shoogle.ro allshops.ro shopmania.ro compara-pret.ro bizoo.ro smartbuy.ro price.ro