Referinte

23.07.2020 13:18
Vajna Emi
Kalabash Apartments

Cele șapte clădiri distincte, tip apartament, beneficiind de încălzire se află în Sovata și complexul este deschis pe tot parcursul anului. Acest complex turistic își așteaptă vizitatorii cu piscine încălzite în aer liber și ciubere cu apă sărată atât pentru odihnă și distracție, cât și pentru activiăți în grup, în clădiri special amenajate cu darts și mese de ping-pong. Vă recomandăm un teren de joacă bine echipat pentru distracția copiilor.

https://kalabashapartments.ro/

02.06.2020 12:24
Vajna Emi

Un time-lapse foarte bine reusit. Vizionati-l si minunati-va ce proiect frumos a realizat aceasta familie copilasilor lor! Felicitari, va dorim multa sanatate joc si recreere in aer liber!

Pensiunea Roua Munților Vadu Crișului, Bihor

Pensiunea Roua Munților Vadu Crișului, Bihor …unde muntele se apleacă blând către natura umană, se îngrijește ca soarele să ajungă în toate ferestrele pensiunii, iar noaptea, luna veghează frumos somnul oaspeților. Liniște și aer curat, un loc de basm chiar în realitatea noastră.

23.10.2019 17:51
Vajna Emi
MagicBubble - Loc de joacă pentru copii

La o petrecere totul incepe cu locatia ideala. MagicBubble e locatia magica pentru petrecerea perfecta!

Casa jocurilor - Centru de activități și petreceri pentru copii

Vrei să organizezi o petrecere de vis și în exclusivitate pentru copilul tău? Centru de activități și petreceri pentru copii Casa Jocurilor este cea mai bună alegere!

10.10.2019 13:19
Vajna Emi
Jungle Gym Combo - Hotel Millenium

Hotelul-Restaurant Milenium este situat pe drumul principal dintre Oradea şi Arad.

10.10.2019 13:08
Vajna Emi
Gradinita Kipina Hyland Q4S

Gradinita Kipina (Scanteie, in limba romana), prima din Timisoara care functioneaza pe baza sistemului educational finlandez imbunatatit, in limba engleza, s-a deschis portile pe Calea Torontalului.

Creare magazin online
cauti.ro shoogle.ro allshops.ro shopmania.ro compara-pret.ro bizoo.ro smartbuy.ro price.ro