ADAX FAMN WIFI H 04 KWT

ADAX FAMN WIFI H 04 KWT
ADAX FAMN WIFI H 04 KWT
ADAX FAMN WIFI H 04 KWT
ADAX FAMN WIFI H 04 KWT
ADAX FAMN WIFI H 04 KWT
ADAX FAMN WIFI H 04 KWT

Caloriferul electric  de nouă generație  ADAX FAMN H 04 KWT, cu termostat wireless,   va fi indragit  de la prima vedere, deoarece este  modern, cu  design performant, un produs nou, bazat pe succesul celui mai popular model din Scandinavia.

ADAX  FAMN H 04 KWT este noul  convector electric, creat special pentru incalzire electrica  de  calitate.      Convectorul electric  emite caldura pe baza de convecție in partea frontala superioara a aparatului si se gaseste  intr-o culoare alba, atractiva pentru a se potrivi in interiorul casei.

Convectorul electric ADAX FAMN 04 KWT este prevazut a fi folosit pentru incalzirea incaperilor mici  pana la 4 m2  ( 11 m³), cum ar fi camere mici, holuri,  bai  ect. , cu o putere  de 400W,( 0.40 kW).

Clasa de protectie a convectorului electric  este IP24 (rezistența la stropire), astfel  incat acesta poate fi instalat atat in spații obișnuite casnice, cat si in spații umede precum bucatarii, bai,  spalatorii, etc.

Avantajele termostatului wireless   WT:

  • operare de pe un telefon mobil sau tableta prin conectarea directa la convector prin intermediul rețelei de internet
  • fara conexiune la dispozitivul mobil, sau in lipsa internetului , termostatul  funcționează ca un termostat electronic, si poate fi modificata temperatura direct de pe termostatul convectorului.  
  • citirile curente ale temperaturii și setarile dorite de temperatura afișate pe ecranul telefonului  sau al tabletei
  • presetarea și editarea dorita a temperaturii  saptamanale sau zilnice
  • ușor de programat folosind aplicația mobila
  • eficient energetic (economie de energie de până la 25%)
  • senzorul de temperatura a termostatului  este sensibil, asigurand cu precizie ridicata, temperatura reglata
  • funcția  de deschidere a geamului (oprește  incalzirea in timpul in care geamul  este deschis, iar după  ce se  inchide, repornește incalzirea -  opțional )
  • funcția de protectie  pentru copii (funcția nu permite modificarea manuala a temperaturii -optional)
  • pe ecranul telefonului/tabletei/ apare consumul zilnic sau lunar al puterii  consumate de convectorul electric.

Convectorul electric nu are elemente in mișcare, este silențios și de lunga durata, cu un randament aproape 100%, si este prevazut cu protecție impotriva supraincalzirii printr-un termostat mecanic.

Datorita preciziei termostatului  digital, dupa atingerea temperaturii  dorite,  consumul orar  in kWh, va fi in general, corespunzator unei treimi din capacitatea de incalzire. (In medie pe toata perioada de incalzire  convectorul electric  va funcționa numai  8 ore/zi , daca se alege o  putere corespunzatoare dimensiunii camerei).

Caloriferul electric  ADAX FAMN 04 KWT  consuma  400W/ora, (0.40 kW/h ), iar la un consum mediu de 8 ore pe zi,  consumul  zilnic va fi de  0.40*8 = 3.2 kWh pe zi.

Termostatul wireless menține temperatura aleasa, ceea ce este o condiție esențiala pentru confort și economisirea energiei.  Afișajul  LCD  iluminat al caloriferului electric arata ce temperatura este menținuta in camera, iar pe ecranul telefonului mobil sau tabletei  sunt afișate temperaturile curente și presetate.

Convectorul electric este ușor de instalat pe un suport de perete detașabil –consola-(se livrează impreuna cu caloriferul).  Dotat cu o rezistență speciala (se incalzește la max. 120 °C), nu arde praful și oxigenul.   Se livrează cu cablu si stecher (L = 1,35m), nu necesita priza cu impamantare.  Se poate taia /scurta/ cablul de alimentare sau efectua legatura electrica in doza de legaturi din perete, fara a pierde garanția. In cazul in care priza nu este aproape de convector se poate folosi si un prelungitor de calitate.

La cerere,  convectorul electric se poate fixa pe un suport mobil  tip P, (la pret separat), astfel se poate  muta oriunde se doreste in incapere.

Interval de reglare a temperaturii  5 - 35°C.

Toate convectoarele electrice produse de firma ADAX au garanția 5 ani si  transport gratuit prin curierat in toata tara!

999 RON
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
DESCARCA DOCUMENTE
Descriere

PUTERE INSTALATA - 400 W
SPATIU AERIAN INCALZIT - 11m³
SUPRAFATA DE BAZA INCALZITA - 4 m2
CONSUM DE CURENT (A) - 1,7 A
CLASA DE PROTECTIE - IP 24
INALTIMEA - 330 mm
LUNGIMEA - 565 mm
CONTROL - TERMOSTAT WIRELESS PROGRAMABIL
LOC DE FOLOSINTA - IN INTERIOR
LOC DE MONTAJ - PE PERETE
PRINCIPIU DE FUNCTIONARE - PRIN CONVECTIE

LUNGIME CABLU - 1,35 M
CULOARE - ALB

Înainte de prima utilizare, conectaţi aparatul la sursa de alimentare cu curent, pentru a elimina eventualele reziduuri de materii grase, ulei sau grăsimi din procesul de producţie, acestea putând cauza mirosuri neplăcute, fum, ceea ce este un fenomen normal. Apoi aerisiţi bine camera.
După finalizarea acestei operaţiuni simple, aparatul este pregătit pentru prima utilizare.

Produse similare
Info produs
TERMEN DE LIVRARE
1
Producator
ADAX
Numar articol
440041
Recenzii
DESCARCA DOCUMENTE
Creare magazin online
cauti.ro shoogle.ro allshops.ro shopmania.ro compara-pret.ro bizoo.ro smartbuy.ro price.ro plationline_ro mobilpay_ro