ADAX FAMN WIFI H 10 KWT

NOU
ADAX FAMN WIFI H 10 KWT
ADAX FAMN WIFI H 10 KWT
ADAX FAMN WIFI H 10 KWT
ADAX FAMN WIFI H 10 KWT
ADAX FAMN WIFI H 10 KWT
ADAX FAMN WIFI H 10 KWT

Caloriferul electric de nouă generație,  ADAX FAMN H 10 KWT, cu termostat wireless (WIFI),  va fi indragit de la prima vedere, deoarece este  modern, cu  design performant, un produs nou, bazat pe succesul celui mai popular model din Norvegia.

ADAX  FAMN H 10 KWT este noul  convector electric, creat special pentru incalzire electrica  de  calitate. Caloriferul electric  emite caldura pe baza de convecție in partea frontala superioara a aparatului si se gaseste  intr-o culoare alba (vopsit in camp electrostatic) atractiva, pentru a se potrivi in interiorul casei.

Caloriferul electric   ADAX FAMN 10 KWT  este prevazut a fi folosit pentru incalzirea  incaperilor  de pana la  11 m2  (29 m³), cum ar fi camere, holuri,  bai,  ect. , cu o putere  de 1000 W (1 kW).

Clasa de protectie a convectorului electric  este IP24 (rezistența la stropire, umiditate), astfel  incat acesta poate fi instalat atat in spații obișnuite casnice, cat si in spații umede precum bucatarii, bai,  spalatorii, magazii, etc.

Avantajele termostatului wireless :

 • operare de pe un telefon mobil -SMART- sau tableta prin conectarea directa la convector prin intermediul rețelei de internet
 • fara conexiune la dispozitivul mobil sau in lipsa internetului, termostatul  funcționează ca un termostat electronic si poate fi modificata temperatura direct de pe termostatul convectorului.  
 • citirile curente ale temperaturii și setarile dorite de temperatura sunt afișate pe ecranul telefonului  sau al tabletei
 • presetarea și editarea dorita a temperaturii  saptamanale sau zilnice
 • ușor de programat folosind aplicația mobila
 • eficient energetic (economie de energie de până la 25%)
 • utilizarea aparatului  in  case de vacante, permite reglarea temperaturii de la distanta, reducand mult consumul de energie
 • senzorul de temperatura a termostatului wireless -WIFI- este sensibil, asigurand cu precizie ridicata  temperatura reglata
 • funcția  de deschidere a geamului (-optional- oprește  incalzirea in timpul in care geamul  este deschis, iar după  ce se  inchide , repornește incalzirea)
 • funcția de protectie  pentru copii ( funcția nu permite modificarea manuala a temperaturii –optional-)
 • pe ecranul telefonului  smart sau a tabletei  apare consumul zilnic, saptamanal sau lunar al puterii  consumate de convectorul electric.

Caloriferul electric nu are elemente in mișcare, este silențios și de lunga durata (5 ani garantie), cu o eficienta (randament) aproape 100%, si este prevazut cu protecție impotriva supraincalzirii printr-un termostat mecanic.

Datorita preciziei termostatului wireless, dupa atingerea temperaturii  dorite,  consumul orar  in kWh, va fi in general, corespunzator unei treimi din capacitatea de incalzire. (In medie, pe toata perioada de incazire,  convectorul electric  va funcționa numai  8 ore/zi, daca se alege o  putere corespunzatoare dimensiunii camerei).

Caloriferul electric  ADAX FAMN 10 KWT  consuma  1000W/ora, (1 kW/h), iar la un consum mediu de 8 ore pe zi,  consumul  zilnic va fi de  1.0*8 = 8,0 kWh pe zi.

Termostatul wireless menține temperatura aleasa, ceea ce este o condiție esențiala pentru confort și economisirea energiei.  Afișajul  LCD  iluminat al caloriferului electric arata ca temperatura este menținuta in camera, iar pe ecranul telefonului  sau tabletei  sunt afișate temperaturile curente și presetate.

Convectorull electric este ușor de instalat pe un suport de perete, detașabil –consola- care se livrează impreuna cu caloriferul.  Dotat cu o rezistență speciala (rezistenta se incalzește la max. 120 °C), nu arde praful și nici oxigenul.   Se livrează cu cablu si stecher (L = 1,35m), nu necesita priza cu impamantare.

Se poate taia/scurta cablul de alimentare, sau efectua legatura electrica in doza de legaturi din perete, fara a pierde garanția. In cazul in care, priza nu este aproape de convector se poate folosi si un prelungitor de calitate.

La cerere,  convectorul  electric se poate fixa pe un suport mobil  tip P, ( la pret separat), astfel se poate  muta oriunde se doreste in incapere.

Interval de reglare a temperaturii  intre 5 - 35°C.

Toate convectoarele electrice produse de firma ADAX au garanția 5 ani si  transport gratuit prin curierat in  tara!

1 116 RON
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
DESCARCA DOCUMENTE
Descriere

PUTERE INSTALATA - 1000 W
SPATIU AERIAN INCALZIT - 29m³
SUPRAFATA DE BAZA INCALZITA - 11 m2
CONSUM DE CURENT (A) - 4,35 A
CLASA DE PROTECTIE - IP 24
INALTIMEA - 330 mm
LUNGIMEA - 809 mm
CONTROL - TERMOSTAT WIRELESS PROGRAMABIL
LOC DE FOLOSINTA - IN INTERIOR
LOC DE MONTAJ - PE PERETE
PRINCIPIU DE FUNCTIONARE - PRIN CONVECTIE

LUNGIME CABLU - 1,35 M
CULOARE - ALB

Înainte de prima utilizare, conectaţi aparatul la sursa de alimentare cu curent, pentru a elimina eventualele reziduuri de materii grase, ulei sau grăsimi din procesul de producţie, acestea putând cauza mirosuri neplăcute, fum, ceea ce este un fenomen normal. Apoi aerisiţi bine camera.
După finalizarea acestei operaţiuni simple, aparatul este pregătit pentru prima utilizare.

Produse similare
Info produs
TERMEN DE LIVRARE
1
Producator
ADAX
Numar articol
440044
Status
NOU    
Recenzii
DESCARCA DOCUMENTE
Creare magazin online
cauti.ro shoogle.ro allshops.ro shopmania.ro compara-pret.ro bizoo.ro smartbuy.ro price.ro plationline_ro mobilpay_ro