ADAX NEO NP 06 KDT

ADAX NEO NP 06 KDT
ADAX NEO NP 06 KDT
ADAX NEO NP 06 KDT
ADAX NEO NP 06 KDT

Convectorul electric ADAX NEO NP 06 KDT, este  un convector  electric cu termostat digital programabil in cicluri de o saptamana cu temperaturi  dorite pe zile si nopti.

Afisajul  verde LCD a convectorului electric  arata temperatura actuala a camerei, ledul rosu indica  faptul ca rezistenta electrica a convectorul este alimentat (incalzeste).

La caloriferul electric  ADAX NEO NP 06 KDT termostatul  poate fi programat conform cu ritmul Dvs. de viata, pe o saptamana inainte, asa de exemplu, daca mergeti la servici, sigur nu veti uita sa scadeti temperatura, iar seara veti ajunge acasa in locuinta incalzita. Cu setarea celor doua temperaturi (confort si economic) puteti obtine chiar si o economie de 25% la energie.

Convectorul electric  se conecteaza direct  la o priza normala cu impamantare din camera (230V), avand un cablu de alimentare de 1.2m cu stecher, dar  poate fi legat direct intr-o doza de legatura, de catre un electrician!

Intervalul de temperatura reglabila este 5-35 °C.

Convectorul electric lucreaza cel mai eficient daca este montat sub geam, la o distanta de 5-10 cm fata de podea. In acest caz, se formeaza o „perdea de caldura” intre geamul rece si aerul incalzit din camera, ceea ce asigura o temperatura uniforma in incapere, la temperatura setata in prealabil la termostat.  

Convectorul ADAX NEO NP 06 KDT se deosebeste de alte convectoare existente pe piata, prin:

-randament  mare, aproape 100%

-functioneaza silentios deoarece are termostat digital si nu are elemente in miscare

-temperatura suprafetei exterioare  a convectorului max. 60°C,

-siguranta pentru supraincalzire,

-rezistenta speciala  cu lamele din Al, nu se incinge, nu are miros, nu ventileaza aerul,  nu emite radiatii, cu un consum mai redus fata de cea clasica. Temperatura de lucru a rezistentei este sub 120°C.

-sonda de temperatura este sensibila, asigura cu precizie ridicata temperatura  reglata,

-functia  de deschidere a geamului (opreste  incalzirea in timpul in care geamul este deschis, iar dupa  ce se inchide, reporneste incalzirea. )

-functia de protectie  pentru copii (activarea functiei nu permite modificarea temperaturii de catre alte persoane)

In mod normal, daca convectorul electric este bine ales,  dupa un minut de functionare urmeaza  doua minute pauza, ceea ce poate fi urmarit pe ecran, fapt ce dovedeste ca panoul electric foloseste in general o treime din puterea instalata.

Caloriferul electric  ADAX NEO NP 06 KDT  consuma  600 W/h, (0.6 kW/h), iar  la un consum mediu de 8 ore pe zi,  consumul  zilnic va fi de  0.6*8 = 4.8  kWh pe zi.   

In caz de intreruperi de curent setarile raman in memorie, si dupa ce reapare curentul, convectorul  va continua incalzirea la temperatura setata.           

Meniul  termostatului digital permite urmatoarele setari:  trei tipuri de programe saptamanale P1,P2,si P3,    senzor  de fereastra deschisa,  calibrarea  termostatului,   protectie pentru copii si resetare.

Caloriferul electric ADAX NEO NP 06 KDT este conceput pentru incalzirea incaperilor rezidentiale cum ar fi: camere mici, dormitoare, camera copiilor,  case de vacante, holuri, birouri, pensiuni, cabinete, ect.

Caloriferul electric este livrat cu consola de perete,  dar poate fi folosit si in varianta mobila, insa atunci trebuie sa achizitionati un set de suport mobil (P).

Convectorul electric ADAX are garantia 5 ani si transport gratuit in toata tara !

1 130 RON
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere

PUTERE INSTALATA - 600 W
SPATIU AERIAN INCALZIT - 17 m³
SUPRAFATA DE BAZA INCALZITA - 6 m2
CONSUM DE CURENT (A) - 2,6 A
CLASA DE PROTECTIE - IP 20
INALTIMEA - 370 mm
LUNGIMEA - 589 mm
CONTROL - TERMOSTAT PROGRAMABIL, DIGITAL, INCORPORAT
LOC DE FOLOSINTA - IN INTERIOR
LOC DE MONTAJ - PE PERETE/SUPORT MOBIL

LUNGIME CABLU - 1,2 M
PRINCIPIU DE FUNCTIONARE - PRIN CONVECTIE
CULOARE - ALB, NEGRU, ROSU, ARGINTIU

Produse similare
Info produs
Numar articol
adax_neo_np_06_kdt
Recenzii
Creare magazin online
cauti.ro shoogle.ro allshops.ro shopmania.ro compara-pret.ro bizoo.ro smartbuy.ro price.ro