Bine ai venit în magazinul nostru!
Ai o întrebare? Sună la: +40-745323349
Aparat, grătar de copt cozonac kurtos pe cărbune 30x40x20 cm (fără țepușe de lemn pentru coacere) cu 3 axe.
Gusturile tale preferate în confortul propriei case.
Disponibilitate: la comandă, termenul de livrare este 2-3 săptămâni
Descrierea produsuluiE dificil să rezişti la aroma de cozonac kurtos... Dar nimeni nu îți cere să o faci! Mai degrabă, adu-ți în casă arta preparării cozonacului și surprinde-te pe tine sau întreaga familie cu un cozonac kurtos copt acasă!Pentru a pregăti acest deliciu casnic, găsești tot ce ai nevoie pe site-ul nostru, așa că nu îți trebuie nimic altceva decât o rețetă perfectă, ingrediente de calitate și aparatul de cozonac kurtos comercializat de Nordinova, pe care îl poți găsi în magazinul nostru!
În aparatul de cozonac kurtos pe bază de cărbune se pot folosi simultan 3 forme de lemn pentru coacere (care se pot cumpăra separat). Aparatul are o ramă metalică şi este căptușit cu cărămidă refractară. Cărămida refractară este o cărămidă rezistentă la foc, a cărei proprietate principală este rezistența la căldură, rezistă la temperaturi înalte fără să-și schimbe forma. Pentru o coacere optimă, cărbunele trebuie să fie distribuit uniform în cuptor și să fie jar suficient în el, astfel încât aluatul în curs de preparare să nu fie atins. Aluatul trebuie copt pe forma de coacere, rotindu-l lent, timp de aproximativ 10-15 minute.
Curăţare după utilizare: cu apă și detergent de vase neutru.Depozitare: aparatul nu poate să rămână afară pe vreme ploioasă, trebuie păstrată într-un loc uscat.Întreținere: dacă vopseaua se exfoliază, trebuie reparată cu vopsea specială, rezistentă la căldură.Se vinde la bucată.Dimensiuni:• dimensiunea cuptorului: 30x40 cm și 20 cm înălțime cu picioare
Începem coacerea! Nu trebuie să mai cauți rețeta perfectă, iată ingredientele necesare:• 500 g făină• 50 g zahăr• 1 gălbenuş de ou• 20 g drojdie• un pic de sare
Mod de preparare: Dizolvăm drojdia în puțin lapte călduț, apoi adăugăm zahărul, gălbenușul și făina. Formăm un aluat moale, pe care îl lăsăm să dospească timp de jumătate de oră. După ce aluatul a dospit, îl întindem în benzi de grosimea degetului. Ungem cu ulei forma de coacere, înfășurăm aluatul pe el, îl tăvălim prin zahăr și îl așezăm deasupra focului. Coacem aluatul deasupra cărbunilor, rotind încet, timp de aproximativ 10-15 minute. La început nu trebuie să îl rumenim, doar să permitem aluatului să mai crească puțin sub efectul căldurii, iar zahărul să se caramelizeze. Apoi, când aluatul s-a umflat puțin, putem începe să îl rumenim. După coacere, tăvălim cozonacul kurtos în zahăr cu nucă (sau alte arome) după care îl scoatem de pe forma de coacere.