Blog

Cele mai populare 10 turnuri de joacă din 2019

03.10.2019 15:15
Vajna Emi
Cele mai populare 10 turnuri de joacă din 2019

Atunci când vrem să cumpărăm o jucărie pentru copilul nostru, deseori nu putem alege din mulțimea de variante oferite pe piață. Nu este altfel nici în cazul turnurilor și castelelor de joacă. Cu acest articol dorim să vă ajutăm în privința trendurilor din acest an, care sunt cele mai populare modele. Mai întâi subliniem că la întocmirea listei am constatat că mai multe jucării interesante au rămas în afara ei, de aceea înainte de a lua o decizie, merită vizualizate și celelalte produse din oferta noastră, deoarece poate astfel veți găsi cel care vi se potrivește cel mai bine.

10. Jungle Gym Club

Jungle Gym Club este prototipul castelelor de joacă cu dimensiuni compact, care se poate așeza și în curțile/grădinile mici. Scara și toboganul sunt așezate în laturi perpendiculare, astfel maximizând utilizarea spațiului. Acoperișul din lemn rezistent asigură o umbrire plăcută iar la baza castelului se află partea cu nisip. Raportul calitate-preț este excelent, astfel locul din acest top este meritat.


9. Bruno Frontier


Pe locul următor se află cel mai popular model din seria Bruno, o serie care are ca modele castele de joacă combinate cu perete de cățărare. E de remarcat, că în prețul de bază primim material lemnos tăiat în table la mărime potrivită, cu o garanție de 10 ani, precum și 2 plăci de leagăn pentru modulul de cățărare. Aspectul unic al peretelui de cățărare în valuri și toboganul lung sunt atractive și pentru copiii mai mari. Acesta ocupă locul 9.8. Jungle Gym Castle


Un nou turn mai micuț de la Jungle Gym, diferența față de modelul Club constând în acoperișul prelată, care asigură impermeabilitate completă. Se poate așeza în grădini mai mici și desigur, are și loc pentru nisip. Poziția bună în clasament nu este o coincidență, deoarece observând eticheta cu prețul produsului, putem observa că, acesta trece cu puțin peste 100.000 Ft.


7. Jungle Gym Casa


Acest turn complex cu aspect mediteran poate oferi într-adevăr o casă potrivită jocului copiilor Dumneavoastră. Lângă scara colorată, fixată atât în partea de jos, cât și în cea de sus, se află toboganul, iar sub turn se află groapa cu nisip. Aspectul simpatic al modelului Casa l-a plasat printre cele favorite pentru grădinile mici.


6. Jungle Gym Chalet


Mergând spre capul listei apar și turnurile mai mari, inclusiv turnul Chalet, cu acoperiș din lemn și cu terasă, care este tot mai popular în ultimii ani. Sub platformă se poate amenaja o groapă cu nisip sau masă de picnic. Pe lângă aspectul impozant, poate îi mai întărește poziția a 6-a și faptul că în cutie se găsește și un telefon de joacă, un volan și modulul Bucket, o găleată care se poate ridica în turn, care este un modul favorit al copiilor.


5. Blue Rabbit 2.0 Beach Hut


Blue Rabbit, adică ”iepurașul albastru” a revenit la noi cu oferta reînnoită și începe să ocupe locul său meritat în inima clienților. Turnul masiv cu structură din lemn se prezintă cu două înălțimi a platformei (120 cm și 150 cm) și se poate extinde cu numeroase module. Beach Hut așa cum arată și numele, seamănă cu stația de salvamari de pe malul mării din care micuții pot începe misiunea de salvare a ursulețului de pluș, căzut în bazinul din grădină.


4. Jungle Gym Mansion


Modelul Mansion (înseamnă castel, conac) este de o mărime considerabilă și chiar în ciuda acestei mari dimensiuni, în acest sezon ocupă un loc foarte important în ceea ce privește numărul de unități vândute de turnuri de joacă. Terasa mare vă permite ca sub ea să amenajați și o groapă cu nisip și o masă de picnic, unul lângă altul unde copii pot desena, juca jocuri de societate sau pot lua o gustare. Asemănător cu turnurile de categorie superioară a Jungle Gym, prețul de bază include și accesorii suplimentare, ca modulul volan și modulul Bucket.


3. Jungle Gym Playhouse Platform


Pe locul al treilea se află variabila Playhouse Platform. Din acest turn de bază se pot construi trei jocuri diferite: Playhouse L, Playhouse Xl și Crazy Playhouse, în funcție de alegerea Dumneavoastră. Pe lângă variabilitatea lui, popularitatea turnului se mai datorează și căsuței mișto cu uși și geamuri din plastic care se pot închide, accesoriu al jocului.


2. Jungle Gym Cottage


Medalia de argint al acestui sezon îi revine turnului Jungle Gym Cottage, un turn de bază universală, foarte variabilă, la al cărui platformă așezată la o înălțime de 145 cm se poate adăuga un tobogan de 290 cm. Acoperișul cu design unic nu numai că oferă umbră, ci vă protejează și de ploi mult mai bine decât acoperișurile tradiționale din lemn. Cei mai mulți dintre clienții noștri extind turnul Cottage cu diferite module.


1. Jungle Gym Villa


Jungle Gym Villa de la început și-a câștigat un loc important în inima clienților, astfel în Ungaria, domină de aproximativ un deceniu piața turnurilor/locurilor de joacă. Cu toate că acum câțiva a fost mult mai agreat față de celelalte turnuri, în ultimii ani, noile modele au reușit să se ralieze, neafectând însă poziția sa de lider. Cei care au ales turnul Villa au optat pentru acest model pentru că, pe lângă scara simplă, se găsește și un perete de cățărare, scară de frânghii și o frânghie de cățărare, astfel reușindu-se introducerea mai multor funcții. De aceea Villa oferă un loc de joacă complet, la un preț acceptabil, fără a fi nevoie de a adăuga alte module suplimentare.

Creare magazin online
cauti.ro shoogle.ro allshops.ro shopmania.ro compara-pret.ro bizoo.ro smartbuy.ro price.ro plationline_ro mobilpay_ro