COVOR DE CAUCIUC FITNESS 8 MM

NOU
COVOR DE CAUCIUC FITNESS 8 MM
COVOR DE CAUCIUC FITNESS 8 MM
COVOR DE CAUCIUC FITNESS 8 MM
COVOR DE CAUCIUC FITNESS 8 MM
Covor de cauciuc ReFlex fitness, 1 x 5 m rola, negru, grosime 8 mm
Pardoseala perfectă pentru locurile de antrenament.

A sosit vremea antrenamentului?
Cauti o pardoseala, cu care sa poti acoperi repede o suprafata mare? Dar sa fie ceva, care sa iti protejeze articulatiile, pentru ca este flexibila, sigura, cu suprafata cauciucata antiderapanta si care sa atenueze corespunzator vibratiile sariturilor sau chiar si sunetul caderii greutatilor? Pe langa acestea doresti sa fie ceva durabil, rezistent la greutati mari si sa-l poti folosi timp indelungat?
Atunci este timpul sa incerci familia de produse ReFlex Fitness, pe care l-am dezvoltat special pentru campioni care nu accepta compromisuri, asa cum esti si tu.
Covorul ReFlex Fitness se poate folosi in sali de aerobic si crossfit, precum si in sali de haltere si de fitness, si oriunde este nevoie de caracteristicile de mai sus.
Covoarele ReFlex Fitness se gasesc la grosimea de 4, 6, 8 si 10 mm, asa ca in functie de intensitatea folosirii se poate alege o pardoseala mai subtire sau mai groasa. Covorul de 4 si 6 mm se recomanda pentru greutati mai mici si pentru forme de miscare mai usoare, mai ales statice, iar cele de 8 si 10 mm sunt corespunzatoare si la o uzura mai mare si este optima pentru atenuarea zgomotului si a vibratiilor.
Multumita pretului favorabil, acest produs este accesibil nu doar pentru profesionisti, ci tot mai multi o aleg si pentru amenajarea unei sali de antenament acasa.
637 RON
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Covoarele ReFlex Fitness sunt confecționate din anvelope reciclate, astfel cumparand acest produs contribuiti si la protejarea mediului.
Covoarele ReFlex Fitness au certificate de calitate REACH, ceea ce garanteaza ca in timpul utilizarii lor, din acestea nu se dizolva si nu emana produse daunatoare sanatatii.
Termen de garantie: 3 ani
Pentru a obtine un rezultat cat mai bun, covorul de cauciuc trebuie lipit pe o suprafata plana de beton cu adeziv pentru covoare de cauciuc si trebuie montat intre borduri de cauciuc sau trebuie fixat intr-o rama de lemn sau beton.


Caracteristici


Grosime : 8 mm
Culoare : negru
Dimensiune : 100 x 500 cm

Domeniu de utilizare : sali de sport, fitness

Unitatea de vanzare : rola
Volum: 40kg/rola
Produse similare
Info produs
TERMEN DE LIVRARE
1
Producator
NADLAND
Numar articol
covor_fitness_8mm
Status
NOU    
Recenzii
Creare magazin online
cauti.ro shoogle.ro allshops.ro shopmania.ro compara-pret.ro bizoo.ro smartbuy.ro price.ro plationline_ro mobilpay_ro