Blog

Elemente necesare pentru un loc de joaca demn de invidiat

02.11.2019 00:10
Vajna Emi
Elemente necesare pentru un loc de joaca demn de invidiat

Atunci cand vorbim de un loc de joaca sau dorim sa achizitionam un astfel de complex pentru copilasii nostri, nici nu ne dam seama, cate elemente, accesorii si piese sunt necesare pentru a il dota cu toate facilitatile pe care le vrea beneficiarul prinicipal, dar sa fie si montat avand in vedere toate cerintele de siguranta.

Elementul principal al unui complex de joaca este inevitabilul tobogan.

tobogan albastrutobogan galbentobogan rosutobogan verde

Acesta poate fi mai scurt, mai lung, poate fi montat la platforma de pornire de 120 cm sau la o platforma mai mare de 150 cm. Pentru a ne folosi de acest tobogan, evident, avem nevoie de scara de urcare, astfel ansamblul deja devine un turn de escaladare. Putem monta la acest turn si un perete de catarare, care poate fi cu pietre de catarare sau poate fi cu o sfoara ajutatoare pentru urcare. In orice caz, este obligatoriu sa se monteze manere de catarare pentru a permite sosirea in siguranta a copilului pe platforma toboganului.


pietre de catarareperete de catararemanere de catarare


Pentru a oferi o posibilitate mai interesanta, puteti monta bara de pompieri, scara step by step sau o plasa de catarare.

 

bara pompieriplasa de catararescara


Avand acest turn de joaca dotat cu tobogan si posibilitati de urcare in el, acesta poate fi imbogatit in continuare, cu modulul de leagan prima extensie care nu poate lipsi de la un complex de joaca.

leaganleagan2leagan3


Atunci cand vorbim de leagane, putem enumera atatea feluri de leagane, cate stele gasim pe cerul senin noaptea. Beneficiile leganatului dovedite stiintific: Beneficiile uimitoare ale leganatului


Pentru a vedea varietatea leaganelor existente si in oferta noastra, va rog sa vizitati: Leagane pentru copii


Pentru copii mai mici de 3 ani, este obligatoriu sa folositi sezuturi cu protectie, dar trecand de aceasta varsta, copii vor explora toate posibilitatile de leganare, vor dori sa aiba toate felurile de legane posibile, unul dintre cele mai preferate leagane este leaganul tip boia sau leaganul cuib, unde se pot urca si mai multi copii deoadata :)

leagan boialeagan copiileagan cuib


Daca avem turnul de joaca si modulul cu leagane, putem spune ca avem un complex de joaca de care oricare copil poate sa se bucure. In cazul in care insa dorim un adevarat paradis, avem si spatiu suficient si mai avem si buget alocat pentru acest proiect, putem sa adaugam complexului nostru si alte facilitati, cum ar fi de exemplu, un modul pentru fratiorul mai mic, puteti monta un podulet intre doua turnuri sau un modul challenger fiind o adevarata provocare urcarea pe peretele din franghie.

modul de perete franghiemodul pod


Astfel ati reusit sa oferiti copiilor un spatiu din care va fi greu sa ii aduceti in casa si sa petreaca cat mai mult timp in aer liber la castelul lor mult iubit. Cireasa de pe tort, sa montati un modul de mini piknik si un modul de mini market, astfel cu siguranta, copii Dvs isi vor invita prietenii la joaca si se vor simti de minune.

modul mini marketmodul piknik

Doriti mai multe informatii despre locurile de joaca din lemn pentru gradini?

Va rugam sa ne contactati cu incredere la: office@nordinova.ro, prin telefon: 00 4 0745 323-349 sau va asteptam cu drag la showroom-ul nostru din Oradea, jud. Bihor, 410605, Calea Borsului 2 A.

Echipa Nordinova

nordinova

Creare magazin online
cauti.ro shoogle.ro allshops.ro shopmania.ro compara-pret.ro bizoo.ro smartbuy.ro price.ro plationline_ro mobilpay_ro