Blog

Responsabilitatea noastră “Jungle Gym” față de natură

18.10.2019 18:01
Vajna Emi
Responsabilitatea noastră “Jungle Gym” față de natură

Cherestea europeană robustă

Turnurile și modulele Jungle Gym sunt realizate din lemn robust din lemn de pin European. Este frumos, puternic, ecologic, neutru din punct de vedere al emisiilor de CO2, reciclabil și infinit de regenerabil, atâta timp cât provine din pădurile gestionate în mod durabil. Proprietățile tehnice bune, aspectul natural și durabilitatea îl fac un material de primă clasă pentru cadre de catarare, casute suspendate, turnuri cu tobogane și suporturi de leagăne.

Ce înseamna sursa sigură pentru materialul lemnos? Ce înseamna FSC? Citiți aici un articol interesant: Certificarea padurilor conform standardului FSC

Din pădurile gestionate responsabil

Materialul lemnos pentru complexele de joacă Jungle Gym are etichetă FSC. Consiliul pentru administrarea pădurilor este o organizație globală, non-profit, dedicată promovării unei gestionări responsabile a pădurilor în întreaga lume. Acest lucru vă asigură cu privire la complexele Dvs. marca Jungle Gym este fabricată din lemn din păduri durabile, cu luarea în considerare a oamenilor, a animalelor sălbatice și a mediului. La urma urmei, copacii sunt cea mai valoroasă sursă naturală; ele generează oxigenul pe care îl respirăm, sunt vitale pentru milioane de specii de animale și protejează climatul nostru.

Prin achiziționarea unui complex de joacă Jungle Gym oferiți un loc de joacă pentru multă vreme de la montare, cu posibilitate de al modula ulterior după necesități și fantezie, totodată având constiința împăcată cu privire la protejarea mediului înconjurător.

 

 

Creare magazin online
cauti.ro shoogle.ro allshops.ro shopmania.ro compara-pret.ro bizoo.ro smartbuy.ro price.ro plationline_ro mobilpay_ro