Convectoarele de incalzire electrica tip GLAMOX asigura si in cele mai friguroase zile siguranta si confort in incalzire pentru cei care folosesc aceste tipuri de panouri.
Panoul Glamox este dotat cu termostat digital.
Forma estetica a panoului urmareste forma si designul preferat de catre scandinavi, care este o forma aerodinamica, o formă unică pentru orice interior.
Principiul de functionare este foarte simplu si se bazeaza pe miscarea aerului .Aerul rece intra pe partea de jos in interiorul panoului,unde va fi incalzit de lamelele armaturii speciale si datorita diferentei mare de temperatura aerul cald va fi introdus in spatiul incaperii cu ajutorul lamelelor de iesire.
Panoul nu are in interior nici ventilator,nici filament de incalzire,care arde aerul,nu emite nici un fel de radiatii astfel nu are nici un fel de actiune daunatoare asupra sanatatii omului,pur si simplu functioneaza pe principiile termodinamicii.
Sufletul panoului este comanda. Cu ajutorul unui procesor comanda panoului masoara temperatura incaperii si variatia temperaturii, pe baza acestor date calculeaza timpul necesar pentru incalzirea incaperii.
In general dupa un minut de functionare urmeaza doua minute pauza.
Panourile pot fi utilizate acolo unde este curent electric. Se recomandă în apartamente, case, magazine, vile.

TRANSPORT GRATUIT PENTRU GAMA DE CONVECTOARE ADAX

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Media recenziilor:
( 5 )
1.
24.09.2019 13:32
 - Ciubancan Dacian
Produs de inalta calitate. Le folosesc din 2016, si functioneaza ireprosabil. Recomand 100%.
Creare magazin online
cauti.ro shoogle.ro allshops.ro shopmania.ro compara-pret.ro bizoo.ro smartbuy.ro price.ro