VAPOR


VAPOR

Vapor
Aceste locuri de joaca sunt proiectate pentru transformarea oricarui parc sau spatiu diponibil intr-un teren de joaca unic si aventuros.
Componentele sunt rezistente la intemperii. Echipamentele se instaleaza usor.
In principal este recomandat pentru gradinite sau pentru locurile de joaca de uz public si este alcatuit din doua parti principale. Impreuna cu o varietate de functii si instrumente, alcatuie un complex de joaca care ofera o experienta creativa pentru dezvoltarea motorica a copiilor.
Sub platforma de 65cm a vaporului este amplasat un tunel care ofera posibilitatea de ascundere si de catarare. Binoclul amplasat pe turn ofera un alt experiment de joaca, aici este montat si toboganul din metal inoxidabil. Prin tunelul special din coarda ajungem in prora vaporului si copii pot explora in continuare mergand spre nivelul solului prin rampa sau prin peretele de catarare.
Cei curajosi pot incerca coarda speciala din fata vaporului.

Produsul este conform cerințelor EN 1176
Complexul are certificat TÜV.
Disponibilitate: in termen de 4-5 saptamani.

Informație importantă: Materialul lemnos este un material viu, care este în contact permanent și direct cu schimbările de temperatură, cu umezeală, respectiv cu razele solare. Datorită contactului permanent cu condițiile meteo din exterior, pot apare unele crăpături, fiind un fenomen natural. Acest lucru nu afectează în nici un fel durata de viață a produselor.

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Creare magazin online
cauti.ro shoogle.ro allshops.ro shopmania.ro compara-pret.ro bizoo.ro smartbuy.ro price.ro