BLUE RABBIT CROSSFIT-SWING

BLUE RABBIT CROSSFIT-SWING

Loc de joaca de uz rezidential.

Acest complex de joaca contine urmatoarele turnuri/module/accesorii:
Turn CROSSFIT - Turnul este dotat cu 1 tobogan KBT 2.90 m
1 buc MODUL SWING

 

Informație importantă:

Lemnul si in stare prelucrata se comporta ca o materie „vie”. La schimbarile mediului, la cresterea temperaturii, dar in special la cresterea/scaderea umiditatii aerului sau la contactul direct cu razele solare lemnul isi poate schimba oricand forma, se poate deforma. Din aceasta cauza atragem atentia clientilor, ca un loc de joaca din material lemnos debitat, se livreaza fara a fi preforat si este recomandat sa fie montat in cel mult o saptamana, pentru a se pastra calitatea lemnului si pentru a se evita deformarea lui.

6 158 RON
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
DESCARCA DOCUMENTE
Descriere

Materie prima material lemnos brad impregnat
Pentru zonele de siguranta recomandăm pavajul din cauciuc, model recomandat 4 cm grosime
Certificat TÜV NORD

Platforma superioara poate fi echipata cu un dispozitiv KBT corespunzator sau bara al pompierului. Platforma inferioara poate fi utilizata ca o zona de odihna.

Pretul CONTINE:

– tobogan de 2,9m, manere de siguranta, modul SWING, leagan SWIBEE

Pretul NU CONTINE:

– accesoriile de pe poza (de exemplu binoclu, carma, volan, luneta, nisipar).


Informatie tehnica

Solicitati oferta personalizata dupa preferinta Dvs.

Informație importantă: Materialul lemnos este un material viu, care este în contact permanent și direct cu schimbările de temperatură, cu umezeală, respectiv cu razele solare. Datorită contactului permanent cu condițiile meteo din exterior, pot apare unele crăpături, fiind un fenomen natural. Acest lucru nu afectează în nici un fel durata de viață a produselor.
Acest cadru mare de alpinism Crossfit, cu doua platforme de legatura, este echipat cu un perete de escalada cu pietre de catarat colorate, doua bare de tambur metalice si bare de maimute. Un inel de baschet poate fi adaugat la panoul lateral, dar nu este inclus in modelul standard. Alternativ, puteti adauga Blue Rabbit swing si completati Crossfit Blue Rabbit cu un sac de box, inele de gimnastica sau orice alte accesorii KBT alese de Dvs. Acest lucru face turnul Crossfit multifunctional pentru o experienta sportiva de ultima ora.

Produse similare
Info produs
Numar articol
br_crossfit_swing
Recenzii
DESCARCA DOCUMENTE
Creare magazin online
cauti.ro shoogle.ro allshops.ro shopmania.ro compara-pret.ro bizoo.ro smartbuy.ro price.ro